Kan je deze nieuwsbrief vanwege je e-mailinstellingen niet goed bekijken? Klik hier!
 
Omdenken
 
Wil jij leren omdenken?

Dompel je dan één dag helemaal onder in ons gedachtengoed met de Training Omdenken!

Vanaf vandaag kun je je weer inschrijven voor de trainingen in april, mei en juni:


Meer informatie en het inschrijfformulier vind je hier.

Maar wat levert zo´n training mij op?

Goede vraag! Aan het eind van deze training begrijp je wat omdenken is, weet je welke problemen wel en welke niet om te denken zijn, ken je de vijftien stragieeën van het omdenken, de vier cruciale vragen, begrijp je het verschil tussen omdenken en vastdenken, heb je inzicht in de stappen probleem-feit-mogelijkheid en heb je ervaren waar je blokkades zitten, waar jouw vaardigheden liggen in het omgaan met problemen en het omdenken daarvan en welke je (verder) zou kunnen ontwikkelen.
***

De ´Lastige kinderen? Heb jij even geluk´ Omdenkshow


Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat we alweer een paar maanden aan het toeren zijn met onze theatershow over omdenken in opvoeding en onderwijs. De kaartverkoop van de laatste voorstellingen van dit seizoen loopt erg hard en sommige voorstellingen zijn al helemaal uitverkocht.

Laatste kaarten!


Wil je de voorstelling toch nog graag zien? Voor Arnhem, Purmerend, Steenwijk, Nijmegen en Delft moet je er snel bij zijn! Verder zijn we nog te zien in Alphen a/d Rijn, Dordrecht, Assen, Heerhugowaard, Apeldoorn, Hengelo en Barendrecht. De volledige speellijst met linkjes naar de online kaartverkoop vind je hier.

Twijfel je nog of deze show iets voor jou is? We hebben de reacties van ons publiek verzameld op onze website. Zo weet je een beetje wat je kunt verwachten. Tot ziens in het theater?
 

Resultaat?

 
 

Locatie?

 
 

Lastige kinderen?

 
omdenken Omdenken.nl | Contact nieuwsbrief Afmelden nieuwsbrief twitter Volg ons op twitter
Ja-maar®
Ja-maar website | alle omdenkers | webshop
Copyright 2015 Ja-maar | Site by Zaphyrion.nl | Design by Droomlab.nl