Vakantiebeurs logo

Webversie

header

Blaas het stof van je koffer en loop je wandelschoenen alvast in, want het leukste vakantie-event van het jaar is weer in zicht: de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. En in 2020 is het een bijzondere editie; want de Vakantiebeurs bestaat namelijk 50 jaar! Tussen donderdag 16 en zondag 19 januari beleef je er weer een gezonde dosis vakantievoorpret.

Zie jij zo’n dagje vakantie wel zitten? Koop je kaartje nu met extra veel korting. Als Zuidoost-Azië-fan betaal je nu maar € 9,- voor je kaartje in plaats van € 15,- aan de kassa.

Koop je kaartje met korting
Reisfoto van het jaar 2019

Reisfoto van het jaar 2019

Tijdens de Vakantiebeurs wordt de winnaar van de Reisfoto van het Jaar-wedstrijd bekendgemaakt. Het is de vierde keer dat Getaway Travel deze fotowedstrijd organiseert samen met de Vakantiebeurs. Jaarlijks doen er zo’n 8000 (amateur)fotografen mee en brengen ruim 40.000 reizigers hun stem uit.

Meer over de reisfotowedstrijd

Liefhebber van fotografie

Ben je een liefhebber van fotografie? Kom dan naar het Fotografiepaviljoen! Daar vind je allerlei deelnemers die al jouw foto-vragen kunnen beantwoorden. Ook kun je er allerlei workshops volgen. Op het programma staan onder andere workshops over het schieten van wildlife-foto’s en foto’s maken met je smartphone.

Meer over het Fotografiepaviljoen

Deelnemers Vakantiebeurs

Op de Vakantiebeurs vind je honderden verschillende reisaanbieders; bekende grote namen, maar ook leuke kleine familiebedrijven. Wil jij weten welke deelnemers je allemaal kunt vinden op het event? Kijk dan naar de deelnemerslijst.

Bekijk alle deelnemers
Activiteiten

Activiteiten op de beurs

Op de Vakantiebeurs kun je natuurlijk heel veel inspiratie opdoen over jouw droomvakantie. Dat doe je onder meer bij een van de theaters. Daar worden de hele dag door presentaties & workshops gegeven. 

Klik hier voor de activiteiten

50 jaar Vakantiebeurs! Bekijk de hoogtepunten

50 jaar vakantiebeurs
Koop je kaartje met korting
footer
Facebook
Instagram
Youtube

Je ontvangt deze mailing van een ZuidoostAzie.nl partner, omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.