10 t/m 14 jan 2018 in Utrecht | Webversie

Ben jij ook van plan om in 2018 meer te reizen, leuke stedentrips te maken en vaker met familie en vrienden eropuit te trekken? Dat begrijpen wij. Daarom hebben we een leuke tip: doe tussen 10 en 14 januari inspiratie op tijdens de Vakantiebeurs en begin je jaar goed!

Helemaal leuk is dat als je nu al je kaartje koopt op de website van de Vakantiebeurs, je slechts €10,50 betaalt per kaartje in plaats van 15 euro.

Kom naar Photo Friday!

Ben jij ook zo gek van fotograferen? Of wil je het graag leren? Kom dan op vrijdag 12 januari langs op de Vakantiebeurs, waar Getaway Travel gratis inspirerende fotografieworkshops geeft tijdens Photo Friday. Zo staan op het programma de workshops portretfotografie, foto's maken met je smartphone en wildlife-fotografie.

Lees meer over Photo Friday

Reisfoto van het Jaar 2017

Tijdens Photo Friday wordt de winnende foto de Reisfoto van het Jaar-wedstrijd bekend gemaakt op groot scherm. Het is de tweede keer dat Getaway Travel deze fotowedstrijd organiseert. Aan de eerste editie deden meer dan 8.000 (amateur)fotografen mee en ruim 40.000 reizigers brachten hun stem uit.

Lees verder

Win bij Getaway Travel

Getaway Travel staat dit jaar weer met een eigen stand op de Vakantiebeurs. Hier doe je inspiratie op. Ook deel je hier je reiservaringen of doe je mee aan de Reisorganisatie van het jaar-verkiezing, waarbij je een vliegticketvoucher van €250 kan winnen. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een droomreis van FOX!

Je vindt Getaway Travel in hal 3

Activiteiten op de beurs

Er is dit jaar van alles te doen op de Vakantiebeurs. Laat je informeren over de mooiste uiteenlopende reizen en bestemmingen. Ontdek prachtige locaties en doe inspiratie op over verre landen. Proef lekkere culinaire hapjes en laat je verrassen door cultuur, muziek, dans en nog veel meer.

Kijk hier voor een overzicht

Volg ons en praat mee op social media

Wil je geen mailings van Amerika.nl partners ontvangen? Klik dan hier om je af te melden