✈  heb jij al meegedaan? | webversie

Maak kans op jouw droomreis naar Amerika voor twee personen

Hoi reisliefhebber,

Amerika.nl geeft samen met Sawadee een droomreis voor twee personen weg. Doe mee met onze Droomreis Actie en wie weet ontdek jij binnenkort New York of cruise je over Route 66.

Reis je liever naar Australië of Zuid-Afrika? Dat kan ook. Meedoen is simpel: kies zelf je bestemming, vul je gegevens in en maak kans op de droomreis voor twee personen.

Kies de Amerika droomreis
Kies zelf je droombestemming

Win jij met jouw reisfoto twee tickets naar Australië?

We hebben nog een leuke winactie voor je. Heb jij een mooie foto gemaakt tijdens een verre reis en wil je graag twee vliegtickets naar Australië winnen? Doe dan mee met onze Reisfoto van het Jaar wedstrijd! Stuur vandaag je foto in en maak kans op twee retourtickets naar Australië met Cathay Pacific Airways!

Reisfoto van het jaar verkiezing
Stuur je foto in

Deel je reiservaring en doe iets terug voor de aarde

Voor ons is de wereld ontdekken iets moois, voor de aarde wat minder. Deze worsteling met duurzaamheid zette ons aan het denken: is het niet eens tijd om iets terug te doen voor de aarde? Dit bracht ons bij Justdiggit, die locals in droge gebieden oude wateroogsttechnieken aanleert om het land te doen herleven.

Floortje Dessing, André Kuipers en Desmond Tutu gingen ons al voor. Zij zijn ambassadeurs van Justdiggit en zetten zich samen in voor een groenere wereld. Hier lees je meer over hoe ook wij samen met jou de aarde een beetje groener helpen maken.

Deel je reiservaring en doe iets terug voor de aarde

Je ontvangt deze mailing van Amerika.nl omdat je je op een van onze websites hebt ingeschreven of hebt meegedaan aan een van onze winacties. Wijzig je e-mailvoorkeuren als je liever reisinspiratie krijgt over een andere bestemming. Of klik op Afmelden.