Deel jouw mening en maak kans op €10,- shoptegoed! ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk de online versie
SkiWebShop
SkiWebShop
Dames Heren Kinderen Merken
Help SkiWebShop te verbeteren door jouw mening te geven!
🙏 Wil jij SkiWebShop helpen?

Hi SkiWebShopper!
We zijn erg blij met jou als nieuwsbrief abonnee! Omdat we je nog beter willen leren kennen en je in ons mailbestand staat ben jij geselecteerd om mee te doen aan een onderzoek binnen SkiWebShop!

We zijn bezig met het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop. Met behulp van jouw mening en ervaringen kunnen wij onze service steeds verbeteren. De vragenlijst zal slechts een paar minuten in beslag nemen.

Als je je e-mailadres achterlaat bij deelname aan het onderzoek ontvang je €10,- shoptegoed voor je volgende bestelling! Een leuke extra voor jouw nieuwe skioutfit ;)

Wil je meedoen aan het onderzoek?

Alvast bedankt!

Deze enquête is onderdeel van een afstudeeronderzoek binnen SkiWebShop. 

*De €10,- kortingsvoucher is alleen inwisselbaar bij een bestelbedrag vanaf €50,-
JA, ik doe mee! >

Mocht bovenstaande knop niet werken, kopieer dan deze link en plak hem in de balk in je browser:
https://forms.gle/GfKe2qLaCe8dPGCt6
🙏 Wil jij SkiWebShop helpen?
Dames      |      Heren      |      Kids
Laat je inspireren
🙏 Wil jij SkiWebShop helpen? 🙏 Wil jij SkiWebShop helpen? 🙏 Wil jij SkiWebShop helpen?
Blog      |      Contact      |      Mijn profiel      |      Uitschrijven
🙏 Wil jij SkiWebShop helpen?
🙏 Wil jij SkiWebShop helpen?