Volop genieten van het
culinaire wildseizoen

Lieve gasten,

Zoals u van ons gewend bent, is half oktober het culinaire wildseizoen aangebroken. Met ons nieuwe wildmenu geniet u nóg meer van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het meest duurzame vlees van de wereld, puur en zo mooi mogelijk voor u bereid en met aandacht geserveerd door ons team. Met trots presenteren wij u dan ook ons 5-gangen wildmenu van dit seizoen.

Wilde eend
appel / brioche / mispel

Knolselderij
geroosterde groente / ricotta / lavas

Patrijs
zuurkool / sherry / kervelwortel

Hert
structuren van biet / ui / quinoa

Braam
vlierbes / ijs van yoghurt / dragon

Met ons Wild Arrangement maakt u deze culinaire beleving compleet met een rustgevende overnachting in een van onze royale hotelkamers en een uitgebreid ontbijt met bubbels de volgende ochtend. Op zaterdagmiddag neemt onze Hotel Manager u daarbij graag mee voor een boswandeling door wildgebied Kroondomein Het Loo.

Wij kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Het Echoput team
 
Wild arrangement bekijken

Heeft u al gereserveerd
voor de feestdagen?

Maak van Kerst en Oud&Nieuw een onvergetelijk feest met uw geliefde, familie of bedrijf. Er staan diverse leuke Kerst activiteiten op de agenda, zoals een Kerstwandeling met de boswachter, Kerstconcert in nabijgelegen kerkje en een wijnproeverij met onze sommelier. In ons restaurant geniet u van een heerlijk 6-gangen Kerstmenu, ondersteund met live muziek en een uitgebreid Kerstontbijt de volgende ochtend.

Bekijk de mogelijkheden tijdens de feestdagen op onze website of neem telefonisch contact op met ons team voor een voorstel naar uw wensen.
 
Feestdagen bekijken

De vernieuwde Echoput winkel

 
Met een kleine bouwkundige ingreep in onze hotel lobby hebben wij onze winkelruimte kunnen verdubbelen. U vindt hier de wijnen uit onze wijn arrangementen, cadeaupakketten, onze unieke Echoput Gin, wildkruiden, Dordognekruiden, fonds, de boeken van Peter Klosse en nog veel meer.

Wist u dat de familie Klosse al 50 jaar alle wijnen van de Echoput zelf importeert? Hierdoor kunnen wij u voorzien van een unieke selectie van mooie wijnen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Niet alleen voor aan tafel in het restaurant, maar ook voor bij u thuis.

Wij verwelkomen u graag in onze winkel en ons team van sommeliers voorziet u ook heel graag van wijnadvies op maat.
Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2023 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven