8 februari 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Willem Koopmans nieuwe ceo Passa Sports
[Nieuws] Sportwebshop Passa Sports heeft Willem Koopmans aangesteld als ceo, een jaar nadat hij als cto plaatsnam in het management van het bedrijf.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Shoeby krijgt goedkeuring whoa-procedure
[Nieuws] Retailer Shoeby heeft een akkoord bereikt over een whoa-procedure. Daarmee is het faillissement voorkomen.
twitter facebook linkedin
lees verder
Ontdek de evolutie van social media marketing
[Advertorial] Verken de voortdurende evolutie van sociale media en ontdek hoe je deze ontwikkelingen kunt integreren in jouw marketingstrategie tijdens Patrick's interactieve clinic. Ontdek de invloed van AI, nieuwe platformen en het belang van flexibiliteit om voorop te blijven lopen in 2024. Mis het niet en meld je nu aan!
image
image
Aan de bak voor de DSA
[Tips] Het is zo ver; de Digital Services Act (DSA) komt er nu echt voor iedereen aan. Alle diensten die data van anderen verwerken, de zogenaamde tussenhandeldiensten, moeten vanaf 17 februari 2024 aan de verplichtingen uit deze Europese verordening voldoen. De meest bekende, zoals Facebook en Google, moesten dit gedeeltelijk al, maar binnenkort is iedereen die in de Europese Unie actief is aan de beurt.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Picnic is van muizen af en opent dc weer
[Nieuws] Online super Picnic heeft zijn distributiecentrum in Zaandam weer geopend nadat daar vorige week een muizenplaag werd ontdekt.
twitter facebook linkedin
lees verder
Stijn Rohof (KPN): 'Uiteindelijk gaat het erom de klant de beste kwaliteit te bieden'
[Advertorial] KPN verwelkomt steeds meer nieuwe klanten op zijn netwerken. Dankzij de aanleg van glasvezel, nieuwe diensten en aantrekkelijke extra’s voor overstappers en bestaande klanten. Bepaald niet zonder succes, want de aanwas van nieuwe abonnees is nog nooit zo groot geweest.
image
image
Just Eat Takeaway stelt Mayte Oosterveld aan als cfo
[Nieuws] Mayte Oosterveld is de nieuwe financieel directeur van maaltijdbezorger Just Eat Takeaway.com. Oosterveld komt over van supermarkt Plus, waar zij eenzelfde rol vervulde.
twitter facebook linkedin
lees verder
Shopping Awards Vakexperts gezocht!
[Advertorial] Wil jij mee bepalen wie er een Shopping Awards Publieksprijs wint en welke webwinkel uiteindelijk de titel DHL Beste webwinkel van het jaar mag dragen? Heb je minimaal drie jaar ervaring in retail, e-commerce c.q. digital commerce opgedaan als ondernemer, bij toeleveranciers of adviesbedrijven? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je nu aan om Shopping Awards Vakexpert te worden.
image
image
Tiny Library haalt investering van 1,4 miljoen euro op
[Nieuws] Het Nederlandse verhuurplatform voor baby- en kinderproducten Tiny Library heeft 1,4 miljoen euro opgehaald. Met het geld kunnen het magazijn, het platform en het assortiment verder uitgebreid worden.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.