Zet vrijwilligers in het zonnetje | Help mee bij de Tweede Kamerverkiezingen | Huisverbod na ernstige woonoverlast | 
͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ ͏‌ 
18 augustus 2023
ArnhemMail
Willemstunnel
Vanaf vrijdag 18 augustus is er groot onderhoud aan de Willemstunnel. Omdat de tunnel zoveel gebruikt wordt is het asfalt aan vervanging toe. De tunnel is de twee laatste weekeinden in augustus dicht. Ook wordt het asfalt op de Sonsbeekweg en Apeldoornseweg vervangen door stil asfalt. Beide wegen zijn tot en met 25 augustus afgesloten voor verkeer.
Ga naar wegwerkzaamheden Pijl
handen die elkaar vasthouden
Wie verdient volgens jou dit jaar de Arnhemse Stadsprijs voor vrijwilligerswerk? Ook jij kunt iemand voorstellen die zich al langere tijd en op een bijzondere manier inzet als vrijwilliger. 
Meld jouw favoriete vrijwilliger aan Pijl
auto's handhaving
Wegens ernstige woonoverlast krijgt een Arnhemse huiseigenaar een tiendaags huisverbod tot 21 augustus 9.30 uur. Ook de verslaafden die in- en uitlopen is de toegang ontzegd van de woning aan de Looierstraat.
 
Lees meer Pijl
Persoon bij een stembureau
We zijn voor de komende Tweede Kamerverkiezing op woensdag 22 november 2023 nog op zoek naar vrijwilligers om te helpen op de stembureaus. Voor succesvolle verkiezingen zijn stembureauleden en tellers belangrijk. Iets voor jou?
Lees verder Pijl
Auto handhaving
Aan de Leemansweg op industrieterrein Het Broek is gisteren een bedrijfspand gesloten. In het pand werd een zeer grote hennepkwekerij aangetroffen. 
Lees meer Pijl
Logo wij werken voor Arnhem.
We zoeken nieuwe collega's. Op dit moment hebben wij meerdere openstaande vacatures. Bijvoorbeeld:Al onze vacatures vindt u op www.werkenvoorarnhem.nl.
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door de gemeente Arnhem en verschijnt 1 keer per week. U ontvangt deze omdat u zich hier voor heeft ingeschreven. Wilt u geen nieuwsbrief meer ontvangen? Dan kunt u zich altijd uitschrijven.
Contact
Telefoon
Website
Volg ons op
Facebook Twitter LinkedIn Instagram
Algemeen