Veel leesplezier!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Wouter Draijer: ‘Ik werd geïntroduceerd als de zonnekoning’

Zonnepanelen verkopen in Spanje klinkt eenvoudig, maar bleek welhaast onmogelijk. Met zijn Solarmente ging Wouter Draijer bijna kopje onder. Pas toen hij de panelen koppelde aan slimme software begon het te lopen. En de boel explodeerde toen Leonardo DiCaprio miljoenen in het bedrijf pompte.

 
 
Quote
 

Hoezo hebben starters het moeilijk? Deze 25-jarige Brabander koopt 279 woningen

Die woningen, verdeeld over Den Haag, Heerhugowaard en Groningen, zijn appartementen en worden verhuurd in het middensegment. 

 
 
Quote
 

'Huizendief' vraagt samen met vrouw €7 miljoen voor eigen huis

Matthew Fairfield 'kocht' ruim twee jaar geleden een woning in zijn eigen straat voor 12,5 miljoen, maar betaalde de verkoper nooit. Nu verkoopt hij, samen met zijn vrouw, zijn eigen huis voor een mooi bedrag.

 
 
Quote
 

Bo van Langeveld opent wereldwijd winkels: 'Niet voor niets dat luxe webshops failliet gaan'

De ondernemer opent dit jaar locaties in Saint-Tropez, New York en Hongkong. Ook moet Dubai snel volgen.

 
 
Quote
 

Benieuwd naar welke succesvolle ondernemers, er in de Top 100 van 2024 staan? U leest het in de nieuwe Quote Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs.

Quote heeft voor de 19e keer de Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs samengesteld. Dit keer staan honderd jonge, succesvolle ondernemers centraal. Deze ondernemers hebben voor hun veertigste verjaardag, volledig op eigen kracht, vanaf de basis een miljoenenvermogen hebben opgebouwd. Benieuwd wat de nieuwe ondergrens is? 

 
 
Quote
 

William Steenbergen is de jongste ondernemer op Quote's Top 100 Jonge Miljonairs

Met zijn 25 lentes is William Steenbergen de jongste debutant op Quote's Top 100 Jonge Selfmade Miljonairs. Nog praktisch nat achter de oren en nu al multimiljonair.