Rob de Nijs ontroert kijkers DWDD, 5 tips voor sloddervossen én gratis verzending op alle losse edities
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 4, nu in de winkel!
Zin
Wij blijven thuis
Vervelen is geen optie met deze tips van de redactie

Nu het coronavirus door ons land raast, geven ook wij gehoor aan de oproep om zo veel mogelijk thuis te blijven. We spelen spelletjes, lezen boeken, bekijken kunst én nog meer. De leukste activiteiten delen we graag met je. Eén daarvan is uiteraard het lezen van Zin! Maak gebruik van kortingscode 'GRATIS' en je betaalt tijdelijk geen verzendkosten op alle losse edities.

Zin
Deze kwieke 90+’er post de leukste foto’s op Instagram
Geef ons zo’n kleinzoon

De oma van Ross is dik in de negentig, maar doet samen met haar kleinzoon de leukste dingen. Ze gooien een balletje, drinken champagne en hebben vooral de grootste lol.

Zin
Een interview met Paolo Cognetti + win zijn nieuwe boek!
‘Het lijkt alsof je in de bergen een soort van verlichting ervaart’

De Italiaanse schrijver Paolo Cognetti werd wereldwijd bekend met zijn roman De acht bergen. Ook zijn nieuwe boek Zonder de top te bereiken speelt zich op grote hoogte af. Zin vroeg hem wat bergen en de natuur precies met hem doen.

Zin
Altijd alles kwijt?
5 tips voor sloddervossen

Geregeld je sleutels kwijt? En je portemonnee, zonnebril, factuur, pinpas? De oplossing zit hem in ordenen, jezelf beter organiseren. Maar hoe doe je dat? We hebben 5 simpele tips om orde aan te brengen in je leven. En geven er alvast één prijs: kost iets je twee minuten of minder om uit te voeren? Doe het dan meteen!

Zin
Interview met transgender Emma Laurijssens-van Engelenhoven
‘Het was een vrij eenzame zoektocht naar wie ik was’

Ze leidde een 'kleurloos bestaan' als IT-er, met in haar werktas eyeliner, mascara en nagellak. Tot ze halverwege de veertig, inmiddels als gescheiden vader, de sprong waagde naar een nieuw leven als vrouw.

Zin
Kippenvel, tranen en een brok in de keel
Rob de Nijs ontroert kijkers DWDD

Zanger Rob de Nijs (1942) zong in De wereld draait door het nummer Niet voor het laatst. Dat was indrukwekkend! In Zin vertelde hij wat dit nummer voor hem betekent.

Zin
Nu tijdelijk gratis verzending
Special sterke vrouwen

In deze bijzondere uitgave van Zin vieren we 75 jaar vrijheid met 75 krachtige vrouwen die voor vrijheid streden én strijden. Verspreid door deze Zin tref je de totale lijst van 75 aan. Gelinkt aan de verhalen vind je steeds een aantal sterke vrouwen in eenzelfde categorie. Van Soundos El Ahmadi en Annie M.G. Schmidt (Humor) tot Gerdi Verbeet en Hedy d’Ancona (Politiek). Van Majoor Bosshardt en Bénédicte Ficq (Zorgen voor een ander) tot Eva Jinek en Sonja Barend (Tv-persoonlijkheden). Van Beatrix en Wilhelmina (Koninginnen) tot Hannie Schaft en Etty Hillesum (Verzet).

Bestel de special nu eenvoudig online. Maak gebruik van kortingscode 'GRATIS' en je betaalt tijdelijk geen verzendkosten.

Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer