Win de Kunstagenda 2017!

2 years ago


Text only:

Heb je problemen met het lezen van deze email? Klik hier
Beste Kunstliefhebber,Heb je onze kunstkaarten al gezien? Dit zijn er inmiddels ruim 25.000, van kunstenaars uit verschillende disciplines en veel verschillende onderwerpen. Laat iemand weten dat je aan hem/haar denkt en stuur een originele kunstkaart.


Maak nu kans op een kunstkaart met kortingscode voor onze webshop. Kies een kaart uit onze collectie en mail titel, naam van de kunstenaar en je adresgegevens naar info@exto.nl en wie weet ontvang je binnenkort een van onze kunstkaarten in je brievenbus. Deze actie loopt de hele maand november.
Bestel nu de Kunstagenda 2017!
Columns en kunstenaars


Vanaf nu is de Kunstagenda 2017 weer verkrijgbaar met daarin dit keer 52 zelfportretten van de deelnemende kunstenaars. Dit kunstzinnige gebruiksvoorwerp wordt in beperkte oplage
uitgebracht en is alleen online en in een paar boekwinkels verkrijgbaar.
Leuk als cadeau voor de feestdagen! Bestel de Kunstagenda nu voor slechts € 22,35 incl. verzendkosten. Hieronder vind je vast een voorproefje van deze prachtige bureauagenda.


Wil je een Kunstagenda 2017 winnen? Stuur voor 13 november een mail naar prijsvraag@exto.nl o.v.v. Kunstagenda 2017 en vertel waarom jij deze agenda zou willen winnen.


Columns

De onbekende heimwee


Weg naar de Melkweg

Kunstenaars aan het werk

Bianca van Baast


Jan Min

Exto op Youtube
KunstkaartenEric Kerkvliet
Bosboeket
Christel Weyts
Kettingcarrousel
Leo Wijnhoven
Herinnering van het oog

Verstuur direct als kunstkaart
Jan Teunissen
Egeltje
Loes Knoben
Autumn
Jo van Gemerde
Bubble of joy

Exposities
Dwarse stilte
Bulderen, dreunen, toeteren, ... Onze oren zijn in stilte ware consumenten geworden. Op elk moment ondergaan ze dapper de klanken van ons hedendaags universum. Is het einde van het tijdperk van de stilte voorbij of mogen we best weer even stil staan? 46 hedendaagse kunstenaars lieten zich inspireren door deze vragen. Tijdens de expositie 'Dwarse Stilte’ geven ze antwoord in hun eigen beeldtaal. Van 1 tot 20 november is op deze expositie werk te zien van o.a. Marcel Witte en Christine Morren.


Art Super 2016
Groepsexpositie van 53 kunstenaars in de Witte Kerk in Hemrik. Er is o.a. werk te zien van Kalpa Maclachlan, Walter Stoelwinder, Elske van der Sluis, Corina Blom, Madelief Buisman en Tanja van Abbema. De expositie duurt van 22 oktober tot 11 december 2016.
U hebt dit bericht ontvangen, omdat dit emailadres newsletter@newslettercollector.com is opgegeven bij exto.
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier uitschrijven.Exto.nl

Categories: Art
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019