Win: panettone plus Moscato d'Asti!

De kersttijd komt weer in zicht en bij een kerst in Italiaanse sferen mag een panettone natuurlijk niet ontbreken. Deze klassieke panettone (met heerlijke glassato laag) van Bonifanti won dit jaar twee gouden sterren bij The Great Taste Award in Londen. De smakelijke geur van deze panettone trok al van verre de aandacht van de jury en men vond de gesuikerde hazelnootlaag een geniaal idee dat de lichte, zachte smaak nog meer laat uitkomen. Gecombineerd met een glas Festa, een zoete licht mousserende Moscato d’Asti uit Piemonte, is deze niet te weerstaan de komende kerst! Op verzoek levert panettone-shop.nl deze combinatie nu in een op maat gemaakte verzenddoos.

Wij mogen drie sets van de klassieke panettone van Bonifanti met een fles Festa t.w.v. € 40 weggeven. Wil je kans hierop maken, vul dan hier je gegevens in.

Nieuwe serie I leoni di Sicilia

I Leoni di Sicilia is het aangrijpende verhaal van de familie Florio. De broers Paolo en Ignazio zijn twee kleine kruidenhandelaren die ontsnapt zijn uit een Calabrië dat verankerd is in het verleden en op zoek zijn naar sociale verlossing. Op Sicilië vinden ze een toekomst uit, waar ze vanuit een armoedig winkeltje een bloeiend bedrijf beginnen dat Paolo's jonge zoon Vincenzo met zijn revolutionaire ideeën later zal omvormen tot een imperium. Wat Vincenzo's leven en dat van de hele familie echter overweldigt, is de ontwrichtende komst van Giulia, een sterke, intelligente vrouw die haaks staat op de rigide regels van de toenmalige samenleving. I Leoni di Sicilia is een epos over liefde, familie, succes, oorlogen en revoluties, dat zich afspeelt in het 19e-eeuwse Sicilië tot de eenwording van Italië in 1861.
‘I leoni di Sicilia' is sinds kort te zien via Disney+

Facebook
Instagram
Website

U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven (commerciële) e-mails van de diensten en producten van
Credits Media te willen ontvangen of een abonnement heeft op een van onze tijdschriften.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp