‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
levering

Snelle levering

bezorging

Gratis bezorging vanaf 50,-

retourneren

Gratis retourneren via PostNL*

WIN EEN 4-DAAGSE WANDELVAKANTIE VOOR 2 PERSONEN IN REGIO OBERÖSTERREICH, IN OOSTENRIJK

Van 24 april t/m 29 mei 2023 maak jij kans op een 4-daagse reis voor 2 personen naar regio Oberösterreich, in Oostenrijk. Bij aankoop van een paar wandelschoenen of een backpack in een SPORT 2000 winkel hoef jij alleen maar jouw bon- of ordernummer in te vullen op ons online aanmeldformulier om kans te maken op deze geweldige 4-daagse wandelvakantie voor 2 personen in Pyhrn-Priel, Oostenrijk. Dus doe mee en wie weet win jij deze geweldige vakantie samen met jouw wandelmaatje!

divider

VAKANTIE IN OBERÖSTERREICH

De omgeving Oberösterreich biedt eindeloze mogelijkheden om de natuur te beleven, zowel op een actieve als ontspannen manier. Wandelaars halen hun hart op in de prachtige afwisselende bossen, de betoverende uitzichten, imposante bergen, meren en knusse plaatsen.

PYHRN-PRIEL

De vakantieregio Pyhrn-Priel; het gebied van onze win-actie, staat voor natuur en actie in de puurste vorm. Kom genieten van de ruige berglandschappen. Het 600 kilometer lange wandelnetwerk in dit deel van Oberösterreich heeft alles: routes voor het hele gezin, sportieve trails of ferrata- of klettersteigroutes.

divider

LOWA Innox Pro GTX HEREN

169,95

LOWA Innox Pro GTX DAMES

169,95

HOME OF HIKING

Voordat je gaat wandelen is het goed dat je nadenkt over de juiste uitrusting. De juiste wandelschoenen zorgen ervoor dat je blessurevrij blijft. Bij SPORT 2000 vind je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele wandeltocht. De loopanalyse helpt je verder. Wij analyseren jouw looppatroon en zorgen voor schoenen die het beste passen bij je loopstijl.

divider

GA ZORGELOOS OP REIS

De magie van de bergen, de keizerlijke geschiedenis, de Donaufietsroute, inspirerende bestemmingen waar je kunt ontspannen of juist actief erop uit – dat is Oberösterreich. De échte beleving.

 
Footer Logo

U ontvangt deze e-mail omdat u zich ingeschreven heeft voor de SPORT 2000 nieuwsbrief. De prijzen van artikelen in deze nieuwsbrief kunnen variëren. De weergegeven prijs op sport2000.nl is altijd de correcte prijs.

BeoordelingBeoordeling
Beoordeling

SPORT 2000 | K.v.K 09089168 | BTW NL804321206B01

Payment
Payment

Mijn profiel wijzigen    Privacy    Voorwaarden    Uitschrijven