Bij aankoop van Melkunie pap maakt u kans.
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.
Heeft u altijd al een professionele fotoshoot met uw familie willen doen? Deze week maakt u kans op 1 van de 5 fotoshoots bij aankoop van Melkunie pap. Kijk snel hoe u kans maakt.
Naar winactie >
Iers rundvlees. Wist u dat Ierse rundvleeskoeien minstens 260 dagen buiten grazen in Ierse klaverweides? 95% van hun voedsel bestaat uit gras met klaver. Door hun grasdieet is Iers rundvlees minder vet, malser en rijker van smaak. En deze week ook nog in de aanbieding! U herkent het aan de rode sticker.
Runderlappen
Hacheevlees
Meer aanbiedingen >
Heeft u uw club of vereniging al opgegeven voor de 14e Jeugd Sponsor Actie?
De 14e Jeugd Sponsor Actie loopt van 11 februari t/m 7 april 2019. De inschrijving sluit op 28 oktober 2018. Daarna hoort u in december 2018 of uw vereniging mee mag doen.
Nu inschrijven >
Dit heerlijke iconische koekje, met een heerlijke crèmevulling, of omhuld met lekkere chocolade, mag niet ontbreken in de voorraadkast. Deze weekt maakt u, bij aankoop van de aanbieding uit onze weekfolder, kans op een Oreo pakket t.w.v. € 20.-! 
Naar winactie >
Dit jaar doet u met dierendag niet alleen iets extra’s voor uw eigen hond of kat, maar ook voor een hond of kat in het asiel in Noord-Nederland. Doneert u ook een maaltijd aan een dier in het asiel? Koop deze week één van de aanbiedingen uit onze weekfolder, dan doneren deze merken een maaltijd aan asiels in het Noorden van het land.
My Pet voerbak, food container of food box
Felix, Dentalife of Adventuros snacks
Lees meer >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.