Plus 7 tips voor meer energie, drie vragen aan Tony Neef en urban streetart kunst waar je blij van wordt.
Zin 2 2023

Zin 2 2023

Overwin de winter blues, tips voor een succesvolle e-date en lekker veel reizen
Zin
Tentoonstelling + winactie
'Met Karakter' van Liesbeth van der Pol

Een gebouw is haar ogen een karakter, een bijna-persoon. Ontwerpen een energiebron die aanvankelijk alleen uit kracht en verbeelding bestaat. Een kijkje in de ontwerpkeuken van architect Liesbeth van der Pol (1959). Plus de kans om een workshop aquarellen te winnen. 

Zin
Altijd moe?
7 redenen en tips voor meer energie

Vermoeidheid kan wijzen op een chronische ziekte. Zijn medische aandoeningen uitgesloten door de huisarts? Misschien is een van de 7 verborgen oorzaken de reden dat je je futloos voelt. Maar niet getreurd. Met deze 7 tips heb je snel weer energie voor tien.

Zin
Oproep Zin & UNICEF
Deel je tip en maak kans op kookboek van Ottolenghi

Heb jij een gezond alternatief voor een lolly of ijsje, weet jij (klein)kinderen, neven en nichtjes of buurkinderen blij te maken een overheerlijk groentetaartje, fruity smoothie of een gezonde pannenkoek? Deel jouw tip of recept voor gezonde tussendoortjes en maak kans op een kookboek van Ottolenghi.

 

Zin
3 vragen aan
Musicalster Tony Neef

Voor de meeste rollen moet (musical)acteur Tony Neef (1961) aankomen en afvallen, een pruik dragen of kaal worden. Als Willy Alberti, in het nieuwe theaterconcert Pavarotti meets Alberti, kan de musicalartiest dicht bij zichzelf blijven. “Nepgedrag stoort me enorm.”

Zin
Winactie
Nieuwe roman Stijn van der Loo

De wilde binnenvaart - de nieuwe roman van componist, filmmaker en schrijver Stijn van der Loo - zit boordevol hemzelf, geplaatst in een aangrijpend, fictief verhaal. Een prachtboek dat Zin ook deze keer mogen verloten.

Zin
LUISTER, RELAX & GENIET
Geniet reclamevrij van Classic.nl

Non-stop van de mooiste klassieke muziek, zonder de onderbrekingen? Maak een Classicnl Premium account aan voor de ultieme luister beleving ieder moment van de dag.

Zin
Winactie De Koninklijke Republiek
Feelgood film Concertgebouworkest

Ze spelen een ondersteunende rol in een orkest, maar zijn absoluut onmisbaar. In de documentaire De Koninklijke Republiek zet filmmaker Carmen Cobos de slagwerk- en paukensectie binnen het Koninklijke Concertgebouworkest in de spotlights. Win kaarten voor deze feelgoodfilm over vriendschap, vakmanschap en muziek.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden