950 kaarten te winnen voor 11-Stedenland.
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.
Lekker eten? Dat begint met lekker koken. En dát begint weer met de inspiratie van Reitse Spanninga en het zoeken en vinden van de lekkerste ingrediënten van het Noorden. Als u zich nu opgeeft voor Wat Maak Je Menu on Tour maakt u kans om op zaterdag 27 januari a.s. samen de cirkel rond te maken. Door samen de lekkerste ingrediënten van het Noorden te zoeken en die vervolgens met hulp van Reitse te verwerken tot een heerlijk winters gerecht. Heeft u er zin in? Laat ons uiterlijk 21 januari a.s. weten waarom u mee wilt met de tour en maak kans!
De komende weken presenteren wij u de lekkerste stamppotten met gehaktballen. Deze week het recept van Reitse Spanninga voor stamppot zuurkool met een gehaktbal van Poiesz Noordergehakt. Klinkt lekker? Haal het receptkaartje nu op in uw Poiesz of bekijk hier de video. Vrijdag en zaterdag koken we deze stamppot live in al onze winkels voor u om te proeven.

Kipgehakt
pakje à 300 gram

Witlof
zak à 500 gram

Bent u al begonnen met sparen voor onze unieke Elfsteden ontbijtborden? Begin dan snel met sparen om uw Elfsteden-uitzet compleet te maken! Bent u al wel begonnen dan hebben we deze week mooie aanbiedingen om extra zegels te bemachtigen. Haal het winterse ‘koek-en-zopiegevoel’ in huis en spaar ze alle 11! Wees er snel bij, want op = op!

Sonnema berenburg
fles à 1.5 liter
Niet verkrijgbaar in Burgum
(Mr. O. van Veenweg)
en Hurdegaryp.

Remia knijptube
alle soorten
tube à 500 ml

 

Profiteer deze week van de Honig aanbieding en maak kans op een echte BK soeppan t.w.v. 65 euro! BK loopt voorop met slimme toepassingen en hoogwaardige techniek. Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hand in hand met design en innovatie. Kijk snel hoe u kans maakt op een BK soeppan.
Naar winactie >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.