Win een leuk prenten (doe) boek!

4 years ago
  • Html
  • Text
Vul je gegevens aan en maak kans E-mail niet juist weergegeven?
Bekijk in uw webbrowser.
Beste John,
We leren je graag beter kennen zodat we je niet teveel, maar ook niet te weinig over leuke nieuwtjes berichten. Vul je gegevens daarom aan en ontvang regelmatig leuke prijsvragen, nieuwtjes en informatie over de laatste producten die aansluiten op jouw interesses!
Reageer je vóór 17 april, dan maak je kans op een super leuk prenten(doe)boek, waar je samen met je kindje heerlijk van kan genieten. We geven 100 boeken weg!
Update je gegevens »

Zien we je van 24 t/m 28 februari op de Negenmaandenbeurs?
Hartelijke groet,
Nicole Tuitert
Beursmanager Negenmaandenbeurs

Volg ons op Twitter Vind ons leuk op Facebook
Organisatie: Hoofdsponsor Mediapartner
Disclaimer
Dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien dit bericht niet voor u bestemd is, wordt u vriendelijk verzocht dit aan de afzender te melden. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van de in de e-mail ontvangen informatie aan derden is niet toegestaan. Alle e-mailberichten van Amsterdam RAI zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheden en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie, noch voor de tijdelijke ontvangst, kan Amsterdam RAI aansprakelijkheid aanvaarden. Evenmin kunnen aan de inhoud van dit bericht rechten worden ontleend. Amsterdam RAI aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of kosten die voortvloeien uit onvolledige en/of foutieve informatie in e-mailberichten.
Contact   Disclaimer   Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Rai.nl

Categories: Fair events Events Aquatics | Boats Gift Children | Babies Pregnancy
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years

Other newsletters from Rai.nl

More newsletters from Rai.nl

© 2019