Wanneer ga jij naar Amerika?
 
 
Top 10 Reisaanbiedingen
 
 
10x onze favoriete Amerika reizen van januari!
 
Ga je binnenkort naar de Verenigde Staten? Bekijk dan onze top 10 Amerikaanse reizen die je meenemen op een reis vol ontdekkingen en avonturen. En voor degenen die de natuur willen verkennen, hebben we de perfecte reistip: 5 keer actief in de natuur van Florida 🌞🚣
 
 
 
Win een reischeque t.w.v. € 2.500!
Leuk actie van Getaway Travel 👉🏻 Laat ons weten waar jouw volgende verre reis naartoe gaat en maak kans op een reischeque t.w.v. € 2.500!

Reis jij met korting naar Amerika of een andere bestemming?
 
 
 
 
Reizen en reisinspiratie ontvangen over een andere bestemming?
Wijzig hier je e-mail voorkeuren!
 
Rondreis De Hoogtepunten van Yukon & Alaska
Vanaf € 4.680 - excl vlucht
Laat je betoveren door de ongerepte wildernis van Yukon en Alaska. Riksja Amerika nodigt je uit om de Klondike Goldfields in Dawson City te verkennen, te rijden over de kronkelende bergwegen van de Top of the World Highway, en boottochten te maken door schilderachtige fjorden naar adembenemende gletsjers. Adem de frisse berglucht in terwijl je Denali National Park ontdekt, de thuisbasis van de hoogste berg van Noord-Amerika. 
Bekijk deze 22-daagse reis
Fly Drive Uniek New England Superior
Vanaf € 2.704 - incl vlucht
Ontdek de betoverende schoonheid van New England met een onvergetelijke reis georganiseerd door 333travel! Verken eindeloos lange witte stranden met karakteristieke vuurtorens, imponerende bergketens zoals White Mountains en Green Mountains, en het adembenemende Arcadia National Park met panoramische vergezichten. Maak kennis met de rijke geschiedenis en historische steden zoals Boston, Salem, Bar Harbor, en Newport. 
Bekijk deze 14-daagse reis
 
 
Autorondreis A Western Adventure in Texas
Vanaf € 2.999 - incl vlucht
Stap in de voetsporen van avonturiers en ontdek het ongetemde wilde westen met Tenzing Travel! Boek nu jouw ultieme reiservaring en verblijf op een authentieke Texaanse ranch, waar het cowboygevoel tot leven komt. Beleef de opzwepende sfeer van Austin, bekend om zijn rijke cultuur en bruisende muziekscene. Bewonder de prachtige Spaanse missieposten in San Antonio en laat je betoveren door de uitgestrekte schoonheid van Big Bend National Park.
Bekijk deze 17-daagse reis
Camperreis National Parks 
Vanaf € 1.918 - incl vlucht
Ontdek het adembenemende zuidwesten van Amerika met een onvergetelijke camperrondreis, zorgvuldig samengesteld door NBBS Reizen. Laat je betoveren door de majestueuze Grand Canyon, de iconische Monument Valley, de indrukwekkende rotsformaties van Arches, de serene schoonheid van Zion, en de magische wouden van Sequoia en Yosemite.
Bekijk deze 22-daagse reis
 
 
Familiereis The Floribbean dream
Vanaf € 1.530 - excl vlucht
Beleef de ultieme gezinsvakantie in Amerika met Riksja Family Amerika! Jouw avontuur begint in het bruisende Orlando, waar pretparken je weer even laten voelen als een kind. Acclimatiseer aan de surfcoast van Florida voordat je met je huurauto naar de westkust rijdt voor een onvergetelijke ervaring van snorkelen met zeekoeien. Ontspan op de prachtige stranden voordat je per swamp boat door de Everglades glijdt, op zoek naar indrukwekkende wildlife.
Bekijk deze 17-daagse reis
Autorondreis Kennismaking Zuidwest-Amerika
Vanaf € 2.250 - excl vlucht 
Van Verre Reizen nodigt je uit op een reis vol ontdekkingen en adembenemende ervaringen. Je reis begint in het bruisende San Francisco, waarna je de indrukwekkende kustroute van Californië volgt, genietend van adembenemende uitzichten. Verken het zonnige Los Angeles, waar de magie van Hollywood tot leven komt. Een helikoptervlucht over de majestueuze Grand Canyon staat op het programma, een ervaring die je voor altijd bij zal blijven.
Bekijk deze 15-daagse reis
 
 
Familiereis Hawaii
Vanaf € 14.500 - incl vlucht
Beleef een droomreis naar Hawaii met Tico Reizen! Met adembenemende stranden en de mooiste nationale parken binnen handbereik, beleeft je elke dag nieuwe avonturen. Je reis begint in San Francisco, waar je enkele dagen kunt acclimatiseren in deze bruisende stad. Vervolgens reis je naar Hawaii, waar je kennis maakt met de diversiteit van Big Island, Maui en Kauai. Verken actieve vulkanen, weelderige jungles en prachtige stranden terwijl je geniet van de flexibiliteit van je huurauto.
Bekijk deze 23-daagse reis
Groepsreis East to West Plus
Vanaf € 4.995 - excl vlucht
Laat je betoveren door deze groepsreis van Oak Travel door de adembenemende landschappen van Amerika! Je avontuur begint in het bruisende New York, waarna je de historische steden en betoverende kustlijn aan de oostkust verkent. Van kamperen in de majestueuze Grand Canyon tot het bewonderen van de indrukwekkende skyline van NYC, elke dag biedt een nieuw avontuur. Samen met gelijkgestemde reisgenoten krijg je een waardevol inzicht in de schoonheid en diversiteit van de Verenigde Staten. 
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
Camperreis Kids Go Rockies
Op aanvraag 
Maak je klaar voor een reis vol ontdekking en verwondering met Tioga Tours! Deze camperreis neemt jou en je kinderen mee op een onvergetelijke tocht langs de betoverende Amerikaanse Rocky Mountains. Vanuit de sprankelende energie van Las Vegas tot de ruige pracht van nationale parken zoals Bryce Canyon, Zion, Arches en Monument Valley, dit avontuur belooft een symfonie van natuurlijke pracht en diverse landschappen.
Bekijk deze 24-daagse reis
Groepsreis Alaska
Vanaf € 5.295 - incl vlucht
Boek nu jouw reis naar Alaska bij Djoser en laat je betoveren door de majestueuze landschappen van dit adembenemende deel van Noord-Amerika. Met vijfduizend gletsjers, de hoogste berg van Noord-Amerika en meer dan drie miljoen meren biedt Alaska een spectaculaire omgeving voor de reiziger die op zoek is naar het ultieme avontuur. Laat je betoveren door het indrukwekkende landschap terwijl je geniet van de rust en stilte van de wildernis. 
Bekijk deze 21-daagse reis
 
 
 
Jouw ideale Amerika reis niet gevonden?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Liever naar een andere bestemming?
 
Nieuwsbrief
 
Getaway Travel
 
Meer Getaway Travel

© Getaway Travel