Bekijk en bestel: Willy Wonka
Beste meneer / mevrouw Do
Het is 50 jaar geleden dat Willy Wonka & the Chocolate Factory uitkwam! De verfilming van het wereldberoemde boek Sjakie en de chocoladefabriek van schrijver Roald Dahl is voor veel mensen uitgegroeid tot een klassieker. De Koninklijke Nederlandse Munt heeft ter ere van het jubileum een speciale uitgifte in coincard geslagen, waarmee u kans maakt op een rondleiding door onze geldfabriek!

Willy Wonka & the Chocolate Factory
De film gaat over de arme Charlie Bucket en de chocoladefabriek van Willy Wonka, de beste snoepproducent ter wereld. De fabriek is al jaren gesloten voor buitenstaanders, totdat Wonka de fabriek openstelt voor vijf mensen die de gouden wikkel vinden om een van zijn chocoladerepen. Per toeval vindt Charlie geld op straat, waar hij twee Wonka chocoladerepen van koopt. U raadt het al: om eentje zit een gouden wikkel. Charlie wordt toegelaten tot de chocoladefabriek, waar hij Willy Wonka ontmoet en de gekste avonturen beleeft.
Bekijk en bestel: Gouden Willy Wonka Munt
Vind de vergulde penning en win!
De coincard staat geheel in teken van Willy Wonka’s chocoladerepen. Op de uitgifte zelf ziet u Willy Wonka in zijn bekende tenue met hoge hoed, geslagen in MPI. Op de keerzijde staat het Willy Wonka & the Chocolate Factory-logo. Als verrassing heeft de Munt vijf vergulde penningen in de oplage gestopt, geïnspireerd door Willy Wonka’s gouden wikkels. Als u een van de felbegeerde vergulde penningen vindt, wint u een rondleiding door onze geldfabriek.* Ga snel naar onze website, koop een coincard en maak kans!

* Kijk op onze website voor de voorwaarden van de winactie.
Bekijk alle uitgiften
Bekijk en bestel: Willy Wonka coincard
Bestel en krijg een gratis kerstcadeau
Privacy  •  Voorwaarden