Interview met Bernhard Schlink en kaarten winnen voor de Ziggo Dome

OBA Algemeen logo Webversie
 
Win kaarten voor hét Amsterdam 750-concert
Onze prachtige stad bestaat volgend jaar oktober 750 jaar. Dat vieren we een jaar lang met geweldige activiteiten door de hele stad. Een openingsconcert mag daarbij natuurlijk niet ontbreken. Op 27 oktober 2024 wordt de Ziggo Dome dé plek waar muziek, dans en geschiedenis samenkomen in een uniek en eenmalig concert. En jij kunt kaarten winnen!

Het concert is een muzikaal en visueel eerbetoon aan 750 jaar Amsterdam, dat laat zien hoe verschillende muzikale en danstradities samensmelten tot een nog nooit vertoond optreden en tijdreis door de geschiedenis van de stad. Grote namen zoals S10, Sef, het Metropole Orkest, Trijntje Oosterhuis en Sophie Straat zijn van de partij. Als lid van deze nieuwsbrief maak jij nu kans om kaarten te winnen voor dit unieke feest.
 
 
Het is weer Kinderboekenweek!
Speurders en kleine detectives opgelet, tijdens de Kinderboekenweek kun je weer op stickerspeurtocht. Ontdek nieuwe plekken in de OBA-vestiging bij jou in de buurt. Zoek naar boekcitaten op vloeren, ramen, deuren en kasten. Kijk goed, denk na en beantwoord de vragen met de vragenlijst die voor je klaarligt. Kom je langs?
Schlink’s zoektocht naar zingeving
De Duitse bestsellerauteur Bernhard Schlink komt naar Nederland. NRC-journalist Margot Dijkgraaf interviewt hem in OBA Oosterdok over zijn nieuwste roman Het late leven. Hierin onderzoekt hij welke zaken er in het leven écht toe doen. Wanneer is een leven geslaagd? Hoe wil je herinnerd worden? Zijn boek De voorlezer wordt ook besproken.
 
 
Zing, speel en knutsel op Burendag
Op zaterdag 28 september 2024 vieren we Burendag in OBA Roelof Hartplein, in samenwerking met Klaverblad Roelof Hart. Zing, dans, knutsel en speel met ons mee. Bij het Bordspelcafé, Open podium of één van de lees- en knutselmomenten. Er is van alles te beleven voor groot en klein. Kom je kennismaken?
Manga masterclass
Mangaka Kazuo Maekawa komt speciaal uit Japan om je de fijne kneepjes van het manga-vak te leren. Hij heeft meegewerkt aan verschillende populaire mangaboeken, waaronder de bekende serie Ace Attorney. Tijdens de workshop zal hij stap voor stap uitleggen hoe je manga tekent. Meld je je wel even aan?
 
 
OBA Avondmakers
Ben jij een echte maker en wil je in het gezelschap van andere creatievelingen nieuwe dingen maken? Kom naar OBA Avondmakers bij OBA Mercatorplein. Neem je eigen materialen mee en ga aan de slag. Alleen of met elkaar. Vrije inloop.
 
 
Wist je dat...
✔️ ... je gratis voor je theorie-examen kunt oefenen bij de OBA? 

✔️ ... je met je OBA-lidmaatschap 20% korting krijgt bij cursussen van de Volksuniversiteit Amsterdam?

✔️ ... we ook een OBA Helpt nieuwsbrief hebben over onze hulp bij digitaal, geldzaken en taal? 
 
 
Agenda
Mijn bibliotheek
Veelgestelde vragen
  Chat met ons via:
Onze contactpagina
  Je kunt ons ook bereiken via:
telefoon icoon  klantenservice@oba.nl
telefoon icoon  020-523 0900
Volg ons op social media
youtube icon   twitter icon   facebook icon   instagram   linkedin icon
Download de OBA-app
appstore icon googleplay icon
Deze mail is verzonden door de OBA

Afmelden | Gegevens wijzigen | Mail doorsturen