Ondersteuning nodig bij de spieropbouw van je paard? Bekijk dan onze maanddeals!‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Webversie

Epplejeck Logo

Ariat actieweek

Ariat staat bekend om zijn technologische & innovatieve kleding, rijlaarzen en jodhpurs. Ook voor de zomer heeft Ariat weer fijne kleding met  de ClimaTEK eigenschap, welke ervoor zorgt dat je afkoelt wanneer het warmer wordt. Tijdens de Ariat actieweek profiteer je van -10% korting op de gehele collectie én maak je kans op het terugwinnen van jouw aankoopbedrag!

Hoe doe ik mee?
-10% Ariat
Sunstopper
Breathe

De Ariat Eos Breath is een sportieve legging met siliconen grip op de benen. De Moisture Movement Technology zorgt ervoor dat vocht afgevoerd wordt van de huid. De AriatTEK® Heat Series technology houdt je lijf koel op warme dagen en de mesh inzetten zorgen voor nog meer ventilatie. Kortom, de legging die jij deze zomer wilt dragen!

Ariat Eos Breath

Word jij ook altijd ontmoedigd door die goedkope schaar die de staart van jouw paard scheef afknipt? Probeer eens de Effol Super-cut of Safety-cut schaar. Een kleine investering, maar daarna ben je verzekerd van jaren knipplezier! Ben je veel onderweg? Dan is de leerverzorging koffer van Effax ook zeker een musthave! Zo heb je in één koffer alles bij de hand om jouw laarzen, zadel & hoofdstel netjes te houden en te verzorgen.

Meer nieuwe items

Ga jij voor een kleurrijke zomer?

Want zoals we gewend zijn van Anky, komt ze weer met een onwijs toffe collectie met de leukste zomerkleurtjes. Behalve het fijne zadeldek welke voorzien is van een verkoelende voering, vind je ook de bijpassende bandages en tops in de collectie. Ga deze zomer eens out of the box en kies voor het knalgele zadeldek! 

Paard
Ruiter

Maanddeals april

In deze periode van het jaar beginnen we vaak met het trainen van de jonge paarden, maar staan er ook voor de oudere paarden weer veel wedstrijden gepland. Ben je op zoek naar een fijn supplement om je paard te ondersteunen in de spieropbouw? Bekijk dan de maanddeals van Pavo.

Maanddeals april

Aangepaste openingstijden

Alle filialen