950 plaatsen te winnen voor de 2e boerenlunch.
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergeven, klik dan hier.

Op zaterdag 26 mei a.s. is het zo ver. Dan zijn alle voorbereidingen getroffen voor een recordaantal gasten voor de 2e Boerenlunch. Het grootste Lentefeest van het Noorden is namelijk nóg groter, leuker en lekkerder geworden. Er zijn nu niet 600 maar 950! plaatsen te winnen. Ook worden er nóg meer lokale lekkernijen en specialiteiten geserveerd. En is er nóg meer vermaak voor jong en oud, zoals: schminken, Highland Games met Wout Zijlstra, oude ambachten, klederdrachten, een boerenmarkt, een vogeltour… Kortom, de 2e Boerenlunch is een feest voor de hele familie. Dus doe uzelf en uw familie een plezier. Doe nu de weidevogelquiz en win toegangskaarten voor uw familie of gezin.
Doe de quiz >
Poiesz suikerbrood
brood à 400 gram
 
Hero original jam
diverse soorten
2 potten à 600 gram naar keuze
Weide Weelde zuivel
alle soorten
2 pakken à 250/1000 ml naar keuze
 
Ovenverse Lodewijker vloerbroden
spelt, donker koren, licht, licht meergranen, donker meergranen, maïs of tarwe zonne 2 heel gesneden broden naar keuze
Meer aanbiedingen >
Houdt u van een goed glas wijn? En vindt u het heerlijk dat u die zo kunt pakken? Dan bent u de wijnliefhebber die we zoeken. Want Poiesz wil op zaterdag 7 april a.s. de lekkerste wijnselectie van het Noorden samenstellen. Deze selectie in rood, wit en rosé wordt straks verkrijgbaar bij Poiesz supermarkten onder het label Noorderster Wijn. Dus als u ons nu meehelpt om deze collectie samen te stellen dan hebben u en andere wijnliefhebbers daar straks heel veel plezier van. En u een hele leuke en gezellige dag natuurlijk. Ga naar onze website, geef u op en maak kans!

Grote schoonmaak, vogels spotten, barbecueën, tuinieren, fietsen… Lente is tijd voor actie. Poiesz steunt u hierbij met de zegelspaaractie. Want de nieuwe Lente cadeaucatalogus staat boordevol cadeaus die iedereen hierbij goed kan gebruiken. Ook de nieuwe jaarcatalogus voor 2018 is uit. We hebben beide catalogi gecombineerd in één boekje. Als u de Lente catalogus omdraait vindt u de nieuwe jaarcatalogus. Bij elke € 2,50 aan boodschappen (excl. statiegeld) krijgt u een gratis spaarzegel. Plus extra spaarzegels bij tal van aanbiedingen. Deze staan wekelijks in onze voordeelfolder of op www.poiesz-supermarkten.nl/aanbiedingen. Zo spaart u nog sneller. En dat moet ook. Want voor de Lentecadeaus geldt: op = op. Sparen voor de Lentecadeaus kan t/m zondag 3 juni 2018.
Gardena snoeischaar
Knipt takken tot ø 24 mm.

 
Baza Seeds en Gifts tomaten
Mini tomaatjes, zwarte cherrytomaten of gele peervormige tomaatjes.
Naar cadeaus >
Benieuwd naar de tussenstand van jouw favoriete club? Hoe staan ze ervoor met de Jeugd Sponsor Actie? Bekijk het op https://www.poiesz-supermarkten.nl/tussenstand-jsa. Met onderstaande aanbiedingen kun je extra snel sparen voor jouw club!
Redband snoep in stazakken
diverse soorten
2 stazakken à 225-305 gram naar keuze
Aviko aardappelschotel
alle soorten
2 zakken à 450 gram naar keuze
Meer Jeugd Sponsor Aanbiedingen >
Chocovlaai half
voor ca. 5 personen

 
Douwe Egberts koffie premium filter, aroma rood filter of bonen
alle soorten
2 pakken/zakken à 250 gram naar keuze
Ariel, Dash of Lenor pods
diverse soorten
2 bakken à 12-16 stuks naar keuze
Park Villa wijn
diverse soorten
2 flessen à 750 ml naar keuze
Meer lentevoordeel >
Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf u hier uit.