zo mooi, die oude Hollandse molens | Groningens Ontzet: vuurwerk, dweilorkesten, historische modeshow, terrasjes en veel meer | win: boeken en een 'doosje vol mooie momenten'
Super deal!

Super deal!

De nieuwste Zin Magazine voor slechts € 3,75, inclusief gratis verzending
Zin
Nederland op haar mooist
De molens van landschapsfotograaf Albert Dos

Ons kikkerlandje staat in het buitenland niet alleen bekend om de tulpen, klompen en kaas, ook onze molens trekken veel toeristen. Nederland telt nog 1200 werkende molens waarvan er ongeveer 150 in de provincie Noord-Holland staan. Landschapsfotograaf Albert Dos heeft een aantal van deze typisch Hollandse molens op geheel eigen wijze vastgelegd.

Zin
Win-actie
Trijntje zingt Sinatra

Zangeres Trijntje Oosterhuis maakt een persoonlijke keuze uit het werk van Frank Sinatra. Ze schittert in zijn mooiste songs bij het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. Een bijzondere, muzikale avond waarvoor jij 2 vrijkaarten kunt winnen.

Zin
Win-actie
Doosje vol mooie momenten

Nicole Neven bedacht een doosje vol mooie momenten: een prachtig boxje van Mus met 100 kaartjes met schrijfruimte die je zelf kunt vullen. Met de mooiste momenten die je meemaakt(e). Om te bewaren voor jezelf en er af en toe weer eens bij te pakken. Of om weg te geven aan iemand die je liefhebt.

Zin
Vuurwerk, fietsen en optredens
350 jaar Groningens Ontzet

Het volk was redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos. De Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden werd in 1672 aangevallen door meerdere landen. Groningen bood weerstand door een eensgezinde bevolking en een vastberaden bestuur. Tijdens het Groningens Ontzet wordt in de aanloop naar de bevrijding op 28 augustus heel veel leuks georganiseerd. Van stadswandelingen en fietstochten tot een spetterend vuurwerk en het langste terras… Op naar Groningen!

Zin
Interview met Gerwin van der Werf + win-actie
‘Ik heb gezien wat ongelijkheid in het onderwijs doet’

Hij is schrijver én docent muziek op een middelbare school. Gerwin van der Werf vindt het best lastig die twee beroepen uit elkaar te houden. Dat blijkt ook wel uit zijn nieuwste roman die zich afspeelt op een school. In De droomfabriek wordt Josie lerares wiskunde op een school in een achterstandswijk. Ze heeft geen ervaring en de grootste moeite met orde houden. Vooral de hondsbrutale Carmen uit 3A maakt het haar moeilijk… Boek winnen? Wij mogen zes exemplaren weggeven!

Zin
Angstaanjagend mooi
Gevangen in hout

De Taiwanese kunstenaar Tung Ming-Chin creëert bijzondere uit hout gesneden sculpturen, met als thema innerlijke emotie en het onderbewustzijn. Zijn sculpturen tonen figuren gevangen in het hout, die tegen de buitenste laag drukken, in een poging zich los te maken. Angstaanjagend mooi!

Zin
Gratis boekje
Tips voor het gezond houden van je blaas

Urineweginfecties zijn een veel voorkomend probleem voor kathetergebruikers. Uit onderzoek blijkt dat kathetergebruikers gemiddeld twee of meer urineweginfecties per jaar hebben. Het boekje Tips voor het gezond houden van uw blaas helpt om de blaas gezond te houden bij zelfkatheterisatie.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden