Foto's kijken en foto's maken, lekker naar buiten, wandelen, theater of toch die fotocursus? Allemaal in deze nieuwsbrief.
Zin nieuwsbrief

Zin nieuwsbrief

Opgewekte berichten voor het betere leven. In Zin 12, nu in de winkel!
Zin
Wat een droomreis
Onvoorstelbaar mooi:Thailand en Myanmar

Op één been balancerende vissers, honderden tempels, olifanten die ananassen jatten, rijstvelden en oerwouden. Op reis door buurlanden Thailand en Myanmar valt Zin van de ene verbazing in de andere. Lees meer over dit avontuur.

Zin
Bliksemcursus levensmoed
Van onze grappige columnisten Mylou en Dorine

Weggelopen mannen, aangebakken eieren, verloren kapitalen en lekke waterbedden: geluk is onze columnisten Mylou Frencken & Dorine Wiersma niet aan komen waaien. Wij spraken ze en geven kaarten voor hun theatervoorstelling. Hier kun je hun nieuwe column lezen.

Zin
Zin & De Gelderse streken
Lekker eten en ontspannen

In de Gelderse streken is het optimaal genieten en relaxen, ook in het najaar. Met dank aan de perfecte combinatie van de 5W’s: wandelen, wild (spotten en eten), wellness, wijn en winkelen.

Zin
Speciaal voor boekenwurmen en theaterliefhebbers
Literatuurfestival Het Grote Gebeuren

Het Grote Gebeuren is een veelzijdig festival vol bekende en veelbelovende auteurs, muzikanten en dichters. De komende editie is op zaterdag 9 november 2019 in Groningen. Voor dit festival maakte schrijver en muzikant Auke Hulst samen met Corrie van Binsbergen een literair theaterstuk; Een groter gebeuren. Wij geven kaarten weg voor deze voorstelling.

Zin
Laat 2020 maar komen
Lekker lezen + gratis agenda

Neem nu een abonnement op Seasons, Roots, Vorsten of delicious.magazine: 3x voor € 19,95 + GRATIS agenda of kalender! Kies je favoriete tijdschrift en ontvang de bijbehorende agenda of kalender helemaal voor niks.

Wat vind je van deze nieuwbrief?
Positief Positief Negatief Negatief
Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer