WINACTIE: KUBB BOULEVARD x STADSHOUT DEN BOSCH

Voor Boulevard 2021 hebben we een mooie actie bedacht om kans te maken op een uniek item dat de herinnering én historie van Theaterfestival Boulevard met zich meedraagt. We geven namelijk een speciale editie van het unieke kubb-spel weg, gemaakt door Stadshout Den Bosch voor Boulevard.

Meedoen aan de winactie kan door jezelf aan te melden en te delen met vrienden, familie, kennissen en bekenden. Kans maken? Klik dan op onderstaande button. 
 
IK DOE MEE!
foto: Karin Jonkers

OVER HET KUBB-SPEL

Deze speciale editie van het razend populaire kubbs is niet zomaar een spel. Het kent een verhaal dat zich verbindt met de historie van Theaterfestival Boulevard 's-Hertogenbosch en het oude festivalhart: de Parade. 
𝗢𝗩𝗘𝗥 | Een aantal maanden geleden namen we met pijn in ons hart afscheid van de 34 kastanjebomen op de Parade. Bomen die altijd een belangrijk deel hebben gevormd van ons festivalhart en dus onderdeel zijn van onze geschiedenis. In samenwerking met Stadshout ’s-Hertogenbosch bedachten we een plan om de bomen her te gebruiken. En hoe beter dan in de vorm van een gezelschapsspel? Stadshout zorgde voor een zeer gelimiteerd en handgemaakt aantal Kubb-spellen.
 
JA, IK WIL DEELNEMEN AAN DE WINACTIE
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 TheaterfestivalBoulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
TheaterfestivalBoulevard
Sint Josephstraat 18
'S-HERTOGENBOSCH, Noord-Brabant 5211 NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief