CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Voor de liefhebbers van
historische romans

Verlies jezelf in de geschiedenis van de stammoeder van ons koningshuis!

Na het succes van Het verhaal van Nederland over de geschiedenis van ons land duikt Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau in de geschiedenis van het Huis van Oranje-Nassau. In een 8-delige televisieserie, vanaf woensdag 31 januari 2024 om 20:30 uur bij de NTR op NPO 1, neemt verteller Daan Schuurmans de kijker mee langs de hoogte- en dieptepunten van de Oranje dynastie. Al eerder schreven Marianne en Theo Hoogstraaten de succesvolle historische roman Amalia's erfenis over het indrukwekkende leven van Amalia van Solms.

De zeventienjarige Amalia van Solms vlucht samen met koningin Elisabeth van Bohemen naar ’s-Gravenhage. In korte tijd weet ze zich op te werken van hofdame tot vertrouwelinge van de koningin. Dat wordt ook opgemerkt door prins Frederik Hendrik van Oranje-Nassau, die als een blok valt voor de mooie Amalia. Maar zij geeft zich niet snel gewonnen en gaat tot het uiterste om haar nageslacht een glorieuze toekomst te bezorgen..

Lees of luister nu naar de meeslepende historische roman Amalia's erfenis

Lees nu

Als Eleonore in onze tijd had geleefd, zou ze continu voer voor de roddelpers zijn geweest.
Ze zou koningshuizen te schande hebben gemaakt. Maar voor veel vrouwen zou ze ook een icoon zijn, een voorbeeld van moed en doortastendheid. Een vrouw die bleef vechten, die zich niet de mond liet snoeren door haar bekrompen omgeving en volhield tot ze had gekregen waarop ze recht meende te hebben. Geen middel werd daarbij geschuwd, ze ging zelfs mee op kruistocht om haar eigen leger aan te voeren. Maak kennis met Eleonore in Lust en schande en lees ook het vervolg Wanhoop en liefde.

Lees nu

Voor de liefhebbers van Bridgerton en Outlander.

De zussen Davine en Shona besluiten de Londense society te verlaten en naar de Schotse Hooglanden te verhuizen. In het voorjaar van 1866 betrekken ze Carnoch Castle, het landgoed dat ze van hun vader hebben geërfd. De twee knappe broers MacKinsey maken al jaren de dienst uit in de regio en zijn niet bepaald blij met de komst van de zussen. Gaan de lady's daar verandering in brengen? En zijn de broers bestand tegen de charmes van het tweetal?

Wil je een exemplaar van Schotse Dromen winnen? Doe mee met de winactie op Facebook of Instagram en beantwoord de volgende vraag: Onder welk pseudoniem verscheen de Schotse Dromen serie al eerder?
A) Anne Murray
B) Lexie Scott
C) Emily McGregor

Lees nu
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2024 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Gegevens aanpassen of Afmelden.