Windows 11 flopper: Derfor vælger stadig flere Windows 10
2024 har budt på choktal fra statistikfirmaet Statcounter, som løbende holder øje med, hvilke typer Windows-computere der går på nettet verden over: Windows 10 er i fremgang. Men hvad skyldes den udvikling? Det ser vi nærmere på her.
Se mere her
ANNONCE
4 browsere der sikrer dit privatliv
Der findes mange gode browsere, som har hovedvægt på at sikre dit privatliv på nettet. Tag fx et kig på vores udvalg af sikre browsere i denne artikel: Vivaldi, Brave, DuckDuckGo og Norton Secure Browser.
Se mere her
Er du ramt? Til maj kan disse telefoner ikke bruge MitID
Den 28. maj udfaser Digitaliseringsstyrelsen den ældre udgave af MitID, som ikke kan læse QR-koder. Det betyder, at en række telefoner med iOS og Android ikke længere vil kunne bruge MitID. Tjek her, om din telefon er en af dem.
Se mere her
Sådan bruger du de geniale Google Lens-app på mobilen
Google Lens er tæt på genialt. Du kan med det samme finde informationer om de ting, du peger telefonen mod. Se her, hvordan du kommer i gang med at bruge den geniale app.
Se mere her
SÃ¥ flotte videoer kan du lave i Google Earth
Med de indbyggede værktøjer i Google Earth Pro kan du lave imponerende videoer set fra oven. Du kan selv se tre eksempler på videoer her.
Se mere her
Bliver du også forstyrret af sidepanelet i Edge? Sådan slår du det fra
Microsoft skubber på for at få os til at bruge alle firmaets tjenester på nettet. I browseren Edge kan det godt blive for meget. Vi viser, hvordan du holder Edge Discover under kontrol.
Se mere her
Bliv klogere i Fordelszonen:
Giv din pc et ekstra gear
Vidste du, at du kan forkæle tunge programmer ved at frigive kræfter fra resten af pc’en? WinToys er et fantastisk program, som du kan ty til, hver gang du har brug for at træde på speederen.
Se mere her
Tilbud til dig
Få 2 magasiner for 149 kr. + gave: 256 GB USB-nøgle med sikkerhedsscanner
99,50 kr. + porto 49,50 kr.
Spar 449 kr.
Læs mere