Nyhedsbrev fra Løgismose, februar 2017 Læs nyhedsbrevet i en browser
LØGISMOSE.DK    WEBSHOP   
FINE WINES    LØGISMOSE I NETTO   
WINEMAKERS DINNER PÅ FALSLED KRO
Torsdag 16. marts inviterer vi til Winemakers Dinner med Philippe Cambie fra Rhône, på Falsled Kro på Fyn. Philippe Cambie er uden tvivl en af de største vinmagere og rådgivere i det sydlige Rhône. Han samarbejder med en lang række feterede vingårde, og hjælper dem på vej mod vine, som formår både at imponere og charmere.

Aftenen indledes med Per Hallundbæks berømte snacks og champagne fra Falsled Kro. Herefter serverer Per en 5-retters menu tilpasset det fyldige og saftige udtryk i vinene fra Philippe Cambie i det sydlige Rhône.

Menu:
· Snacks // Falsled Kro Brut, Locret-Lachaud, Hautvillers

· Stegt pighvar med skorzonerødder og hummersauce // 2011 Châteauneuf-du-Pape Blanc, Halos de Jupiter

· Kyllingebouillon med fyldte morkler og morkelmousse // 2014 Costiéres de Nimes, Halos de Jupiter

· Perlehønebryst med frikassé af hestebønner, fyldte glaskål og sherrysauce // 2015 Côtes du Rhône, Halos de Jupiter & 2012 Vacqueyras, Halos de Jupiter

· Kalveryg med glaserede løg og sauce med kalvehaler og bøgehatte // 2012 Châteauneuf-du-Pape, Halos de Jupiter & 2011 Châteauneuf-du-Pape Adrastee, Halos de Jupiter

· Dessert // Kaffe og the
Pris pr. person – 1.195 kr.

Ved deltagelse i Winemakers Dinner er der mulighed for at bestille værelse på kroen til 30% rabat.

LÆS MERE OM WINEMAKERS DINNER PÅ FALSLED KRO HER
MONTEBELLO IGT ØKO 2011, BADIA A COLTIBUONO
TOSCANA, ITALIEN


Til og med søndag 12. marts kan du finde supertoscaneren til en helt særlig pris i vores butikker på Ndr. Toldbod og i Magasin på Kgs. Nytorv.

Vinen er et imponerende møde mellem Sangiovese og otte andre næsten forsvundne toscanske druesorter. En meget nuance- og stofrig vin med masser af saftig frugt og herlig underliggende vibrerende syre.

Normalpris pr. flaske 475,00 kr. – LIGE NU 400,00 kr.
NYD EN GOURMET HOTDOG MED PILSNER-ØL TIL
Der er ikke noget som en veltilberedt hotdog sat til livs med en kold, god pilsner-øl! Og gerne nydt i godt selskab. I vores butik på Nordre Toldbod og i Magasin på Kgs. Nytorv kan du de næste 14 dage finde hele kittet til at lave gourmet-hotdogs derhjemme og nuppe Bräunlinger Meister Pils med til en særlig pris. Du kan også smage på sagerne fredag 3. og 10. marts kl. 15.00-18.00.

Løgismoses Hotdogpose til fire gourmet-hotdogs indeholder:
- To chipolata- og to løvstikkepølser fra Pølsekompagniet
- Fire pølsebrød fra Meyers Bageri
- Bløde løg stegt i andefedt, karljohan-remoulade, hakkede cornichoner, samt sennep og ketchup fra Stokes i England.
Pr. pose 195,00 kr.

Bräunlinger Meister Pils – pr. stk. 25,00 kr. – 3 stk. for 50,00 kr.
LØGISMOSE VINKLUB – VINE TIL AFTENSMÅLTIDET
Mens vi venter på foråret vil vi gerne invitere dig indenfor i Løgismose Vinklub, hvor vi blandt andet vil inspirere dig til drikkevarer, som kan nydes både før, under og efter det, der for mange livsnydere ofte bliver dagens højdepunkt; aftensmåltidet.

Er du medlem af Løgismose Vinklub tilbydes du otte gange om året særlige vine til særlige priser med fragtfri levering – og det er ganske gratis at være medlem. I denne omgang af vinklubben kan du til og med mandag 13. marts finde spanske bobler af en anden verden, historiske hvidvine fra Colmar i Alsace, røde vine fra små familievingårde i Piemonte, en smukt modnet Ribero del Duero, invitation til Chablis- & sneglesmagning og meget mere. Der er nok at læse om, og det er svært ikke at blive fristet.

MELD DIG – HELT GRATIS – IND I LØGISMOSE VINKLUB OG LÆS MEGET MERE HER
5 GLAS OG UGENS VIN I POLITIKEN
Syrah Collines Rhodaniennes De Mandrin 2014 fra Pierre Gaillard, som du kan finde i vores butikker på Nordre Toldbod og i Magasin på Kgs. Nytorv har fået 5 glas og er kåret som Ugens Vin i Politiken søndag 26. februar. Du kan læse hele anmeldelsen her.

Denne mørke vin er både blød og frisk. Den er dyrket lige uden for Crozes-Hermitage appellationen, og er som sådan meget typisk for egnen. Den har lagret i seks måneder delvis på tank og delvis på store fade. Det er en vin, der bør nydes ung og værdsættes for sine frugtaromaer med masser af jordbær, solbær, hindbær og kirsebær, der får kant af lidt chokolade og lakrids.

Syrah Collines er en dejlig vin til de fleste hovedretter, men kan også fint nydes som et uforpligtende glas med gode venner. Servér den ved 16-17° C.

Syrah Collines Rhodaniennes De Mandrin, normalpris pr. flaske – 99,00 kr. – LIGE NU 89,00 kr.

FIND VINEN I VORES BUTIKKER ELLER PÅ WEBSHOPPEN HER
KOM TIL WINEMAKERS DINNER MED VINKLUB FOR KVINDER
Vinklub for Kvinder giver vinelskende kvinder mulighed for at mødes i et forum kun for kvinder, og nyde en fælles interesse for god vin. Det er gratis at være medlem og vinklubben afholder hvert år en række vin-arrangementer i København og på Fyn, hvor du udover at smage en bred vifte af vine, får indgående viden om vinlande, vinområder og druetyper i et afslappet forum samt inspiration til mad- og vinsammensætninger.

Onsdag 8. marts kan du møde en af de stærkeste stemmer i det legendariske Chianti Classico i Toscana, når Emanuela Stucchi fra Badia a Coltibuono gæster Vinklub for Kvinder i Odense.

Der er stadig få pladser til den intime middag og smagning, hvor vi ledsaget af en 4-retters menu, skal smage en række vine fra huset, heriblandt en særlig frigivelse i anledning af 10-året fra høsten, Chianti Classico Riserva 2006 decennale. Produktionen er økologisk og noget af det nærmeste man kommer på den historiske, autentiske udgave af Chianti Classico.

▶ LÆS MERE OM VINKLUB FOR KVINDER OG MELD DIG IND HER
TAPAS PÅ NORDRE TOLDBOD:
Dansk blæksprutte, vendt i sennepsvinaigrette, med syltet blomkål og ristede mandler, toppet med brændt hvidløg.


Du kan altid vælge mellem 10-12 forskellige tapas med fisk, skaldyr, kød, charcuteri, ost og dessert, således at du selv kan komponere netop den tapasoplevelse, som matcher din lyst. Skal du bruge tapas til flere eller være sikker på udvalget, kan du med fordel forudbestille din tapas i butikken og på tlf. 3332 9332.

Tapas pr. stk. 35,00 kr. – få 10% ved køb af fem stk.
MANDAGSMIDDAGEN BYDER PÅ KLASSISK WIENERSCHNITZEL
Fejr ugens første dag med Mandagsmiddagen fra vores butikker på Ndr. Toldbod og i Magasin på Kgs. Nytorv. Tag en af vores færdigretter til to personer og en god flaske vin med hjem for 209,00 kr.

I denne uge kan du nyde en klassisk Wienerschnitzel af paneret kalveinderlår fra Grambogård tilberedt med ærter, perleløg og kalvesauce med peberrod – selvfølgelig serveret med dreng; en skive citron med ansjos, kapers og peberrod. Dertil får du en Blauer Zweigelt. Krydsningen mellem de to druesorter Blaufränkisch og St. Laurent kaldes Zweigelt og druen giver godt farvede, bløde vine med toner af mørke frugter og let krydderi fra de 10 måneders lagring på store slavonske fade. Som tilbehør anbefaler vi: Rosmarinkartofler, pr. 100 g – 14,90 kr. eller Pommes Anna, pr. 100 g – 23,50 kr.

SE MANDAGSMIDDAGEN FOR DE NÆSTE FIRE UGER HER
Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrev fra Løgismose – klik her