Binnensteden staan voor een forse vernieuwingsslag om de gaten te vullen die door corona en al eerder door de gang naar online winkelen zijn gevallen. Daarbij moet vooral geschakeld worden met lokale, kleine particuliere beleggers.
Vastgoedmarkt
Online versie
Winkeleigenaar woont dichtbij en heeft nog geen twee panden
Binnensteden staan voor een forse vernieuwingsslag om de gaten te vullen die door corona en al eerder door de gang naar online winkelen zijn gevallen. Daarbij moet vooral geschakeld worden met lokale, kleine particuliere beleggers. 
Lees verder >
Gekte op de woningmarkt: ‘Dealsourcen is het woord van 2020’
Als vervolg op de serie over de particuliere beleggers brengt Vastgoedmarkt een ander fenomeen in kaart: dealsourcen. Aspirant-vastgoedondernemers verkopen hierbij onderhands, vaak zonder eigen geld panden aan beleggers.
Lees verder >
‘Kloof tussen vastgoedeigenaren en de rest wordt steeds groter’
Journalist en beurscommentator Hans de Geus werd 'uit pure noodzaak' vastgoedbelegger en -ontwikkelaar. Hij ziet een steeds grotere kloof ontstaan tussen bezitters van vastgoed en zij die buiten de boot vallen. Niet de schaars>>
Lees verder >
(advertorial)
alt
Actuele kansen in vastgoedmarkt
Meer dan ooit staat de vastgoedmarkt centraal in het maatschappelijk krachtenveld. Relevante partijen hebben elk hun eigen doelen die tegengesteld lijken, maar door slim samenwerken dragen ze bij aan elkaars oplossing. En juist daar ziet RNHB actuele kansen voor de Nederlandse vastgoedbelegger.
(advertorial)
alt
Delin ontwikkelt DC Gilze
In logistieke hotspot Gilze ontwikkelt Delin op speculatie een state-of-the-art warehouse van 32.500 m2. Key features: uitstekende bereikbaarheid, high-end kantoorruimte en focus op operational excellence. Een buitenkans voor ambitieuze logistieke bedrijven. Beschikbaar mei 2022.
Transformatiecongres: ‘In Rotterdam heb je niet de luxe om te dromen’
De kersverse Rotterdamse wethouder Roos Vermeij heeft een duidelijke boodschap voor de vastgoedwereld als het gaat om de aanpak van de retailproblematiek: ‘Willen we de winkelgebieden in wijken en de binnenstad vitaal houden, dan zullen we moeten samenwerken.'
Lees verder >
Wonen in industrieel erfgoed: nieuwe wijn in oude vaten
Of het nog enigszins geurt naar een fruitige Pinot Noir of een Californische Chardonnay  is onbekend maar amateur-vinologen kunnen straks in stijl wonen in Amsterdam. Daar keren op het nieuwe woongebouw The Harbour Club de wijnvaten terug die eerder in het Cruquius-gebied sto>>
Lees verder >
Wat betaalde Corum voor kantoor nabij Zestienhoven?
Het Europese investeringshuis Corum Investments heeft opnieuw een pand aangekocht in Rotterdam. Het kantoorgebouw ligt op bedrijventerrein Rotterdam Noord-West naast het Rotterdam The Hague Airport (Zestienhoven) en wordt verhuurd aan de Koninklijke BAM en Veolia.
Lees verder >
La Place slaat brug naar Britse kioskuitbater en Denemarken
La Place, in vroeger dagen 'het restaurant' binnen de vestigingen van het voormalige warenhuis V & D, is nu ook aanwezig in Denemarken. Het nieuwe restaurant, eigendom van supermarktketen Jumbo, bevindt zich op het treinstation van Kopenhagen. 
Lees verder >
Action breidt uit in buitenland, vernieuwt in Nederland
Discounter Action wil dit jaar na de zomer 300 nieuwe winkels openen, hoofdzakelijk in het buitenland. Dit meldt De Telegraaf op basis van deze week naar buiten gekomen cijfers van de Britse investeringsmaatschappij en grootaandeelhouder 3i.
Lees verder >
VASTGOEDMARKTBANEN
Volg Vastgoedmarkt ook via:
LinkedIn Twitter Facebook YouTube
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright