Bekijk dit bericht in je browser

Nieuws en info
voor handelaars
 
Gezocht: winkelsterren
Elke handelaar blinkt uit in zijn vak. Elke handelaar is een artiest. Die ware ondernemingszin verdient toch een ster?!

Organiseer samen met je medehandelaars een actie en word uitgeroepen tot dé winkelsterren van West-Vlaanderen.

Ondernemersevent Unizo
'Zicht' is het gloednieuwe concept voor ondernemers door ondernemers georganiseerd door Unizo Ingelmunster. Tijdens dit event willen ze jou graag inspireren om te blijven groeien als ondernemer.
'Zicht' gaat door bij de firma Vandenabeele op vrijdag 21 april vanaf 19 uur.

 
Investeren in laadinfrastructuur op je bedrijfsparking
Ondernemingen die tussen 1 september 2021 en 31 augustus 2024 investeren in een publiek toegankelijk en intelligent laadstation kunnen rekenen op een fiscaal voordeel.

Meer info:
De Wijze Gids - informatie voor 65-plussers
Alle nuttige informatie voor 65-plussers bundelen wij in de Wijze Gids. In deze brochure staan ook de gegevens van huisartsen, tandartsen, apothekers, kinesisten ... van Ingelmunster.

Momenteel zijn we de brochure aan het updaten. Moeten jouw gegevens aangepast worden? Geef dan een seintje aan evelien.blomme@ingelmunster.be.
 
Kort nieuws
- Heb je ambitieuze groeiplannen binnen het thema digitalisering, innovatie, internationalisering of duurzaam en circulair ondernemen? Vraag nu je kmo-groeisubsidie aan voor 22 mei!

- e-Box Enterprise is de beveiligde elektronische brievenbus van uw onderneming. Alle officiële communicatie tussen ondernemingen en overheidsinstellingen worden zo op één plek samengebracht.
 

Je profiel aanpassen - Uitschrijven