cashcowdaily
  Winnaars Cashcow Awards
Aan vier financials is vanmorgen een Cashcow Award uitgereikt tijdens de BeleggersFair Kennis Update, dat dit jaar vanwege het coronavirus een volledig digitaal event is.
cashcowreadmore.jpg
 
AEX staat op punt van doorbreken
De ondertoon voor de Europese markten is positief, maar ze zullen vandaag moeite hebben op zoek te gaan naar hogere niveaus.
cashcowreadmore.jpg
Wereld na corona (5 kenmerken)
Terug naar normaal is vrijwel uitgesloten, zo blijkt uit een analyse van Joachim Fels, obligatiebelegger bij Pimco. Hij noemt vijf trends.
cashcowreadmore.jpg
4 kansen die minder dan 2 euro kosten
In Amsterdam staan slechts 4 aandelen genoteerd met een koers van minder dan 2 euro. Ze kunnen alle 4 als eeuwig durende opties worden gezien.
cashcowreadmore.jpg
Trump als troefkaart voor Dow Jones
President Trump staat momenteel achter in de peilingen op zijn Democratische opponent Joe Biden, maar zijn focus op het welvaren van de Amerikaanse economie kan een troefkaart zijn.
cashcowreadmore.jpg
Lage rente VS is dramatisch (Pimco)
De cash rate in de VS - de korte rente - blijft de komende vijf jaar laag. De terugval van de cash rate van 1,9% eind vorig jaar naar 0,5% nu, noemt obligatiebelegger Pimco ‘dramatisch’.
cashcowreadmore.jpg
Echte ellende vastgoed moet nog komen
De ergste pijn als gevolg van de coronacrisis bij de commerciële vastgoedmarkt volgt binnen één á drie jaar. Dan glijdt de markt in de VS af naar een volgende moeilijke fase.
cashcowreadmore.jpg