Rammelende hazen | Zo spot je een ijsvogel | Wandelen op een liefdespad
ROOTS MAART

ROOTS MAART

De beste vlinderhotspots, genieten van Groenland en pollentijd is snottertijd
Roots
Nu te zien
KOLDER IN DE KOP: HAZEN AAN DE RAMMEL

De haas rent wat af deze dagen. Het is paartijd, dus hij heeft het op z'n heupen. Het is dé kans om die anders zo solitaire dieren in duo's - of meer - te zien. Elkaar achterna zittend, springend door de lucht, rollend over het verse gras. Aanstekelijk, die kolder in de kop... 
Foto: Luuk Belgers

Roots
Vogels kijken
ZO SPOT JE EEN IJSVOGEL

Wie eenmaal die kenmerkende neon-pracht voorbij ziet flitsen is verslaafd. Van de ijsvogel krijg je nooit genoeg. Maar hoe en wanneer heb je de meeste kans hem te zien - het liefst langer dan een flits? Vogelaar en Roots-redacteur Paul Böhre deelt 5 tips. 
Foto: Conny Schotanus

Roots
Wandelroute
LOPEN OP HET LIEFDESPAD IN RUURLO

De Ruurlose wandelroute lag er al, maar is nu gebombardeerd tot heus Liefdespad. Met kunstzinnige loveseats - zodat je samen kan genieten van mooie uitzichten, geuren en kleuren. Rest alleen nog de vraag: met wie bewandel je dit Achterhoekse pad van de liefde?

Roots
Wandel- en fietsinspiratie
WIN KAARTEN VOOR DE FIETS EN WANDELBEURS

Zoek je inspiratie om te wandelen of fietsen? Kom dan op 28 of 29 februari of 1 maart naar de Fiets en Wandelbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Met lezingen, workshops en nieuwe buitensportspullen. Het themaland is Duitsland - en Roots geeft toegangskaarten weg.
Foto: Edwin Giesbers

6x Roots + Ortlieb rugtas
Profiteer van 38% korting

De natuur in? Dat kan met Roots! Neem nu een abonnement, ontvang 6x Roots én de waterdichte Velocity Daypack 24L van Ortlieb (t.w.v. € 99,95). Samen voor slechts € 86.

De Velocity Daypack is ideaal als je de natuur in gaat. Kies zelf uit een van de vier kleuren.

Roots
Roots
Natuurkennis
HOE KUNNEN SNEEUWKLOKJES ZO VROEG BLOEIEN?

Met of zonder sneeuw: sneeuwklokjes zijn echte vroegelingen. Als een van de eerste planten staan ze in bloei. Maar hoe zit dat precies? En wist je dat ze niet wit maar kleurloos zijn? 
Foto: Ilse Snitselaar

Roots
Advertorial
WANDELEN IN DE ALPEN

Wie aan Trentino denkt, denkt aan de Dolomieten. Of, als je liefhebber bent van de Italiaanse dolce vita, aan het Gardameer. Maar er is in deze Italiaanse alpenprovincie op wandelgebied natuurlijk veel meer te beleven. Bijvoorbeeld in Val di Sole in het westen van Trentino, dat omringd is door een aantal spectaculaire bergmassieven: Brenta, Adamello, Presanella, Ortles en Cevedale. Een ideaal gebied voor natuurliefhebbers die op zoek zijn naar een authentieke wandelbeleving.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2020 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer