maar de zomer komt in zicht!
Dinsdag 2 februari 2021


Winter is ...
 
 
Beste klant, skifanaat, vriend,

De kans op een deugddoende skivakantie wordt er dit jaar steeds kleiner op. Wij begrijpen dat dit voor velen van jullie, maar ook voor ons, een teleurstelling is. Maar momenteel is het de enigste en juiste beslissing om niet-essentiële reizen te verbieden.

Het is momenteel NIET toegestaan om te reizen tot en met 1 maart. Daarom zijn we genoodzaakt om deze afreizen te annuleren. Om dit verder af te handelen zal u persoonlijk gecontacteerd worden door onze reservatiedienst.

De reservaties met vertrek vanaf 1 maart , zullen nog niet automatisch geannuleerd worden maar jullie zullen hieromtrent binnenkort gecontacteerd worden. De reis annuleren of verplaatsen naar volgende winter kan altijd. We komen hier samen wel tot een gepaste oplossing.

 
 
 
 

Chalet Le Granitic is de ideale uitvalbasis voor uw zomervakantie in Les Menuires. Geniet met uw familie en/of vrienden van een leuke vakantie in één van onze gloednieuwe luxe appartementen.

Stap uw appartement uit en uw dag kan beginnen! Onze chalet ligt letterlijk op de pistes van Les Menuires.

Met de centrale ligging bent u zo in het centrum van La Croisette, waar u enkele gezellige bars, restaurants en winkels kan vinden.

 

In Hotel La Meije voelt u zich onmiddellijk thuis met de charmante zithoek en bar.

Het hotel ligt op een toplocatie tussen de talrijke winkels. Zo bent u onmiddellijk in het centrum van Les Deux Alpes.

Het hotel ligt op wandelafstand van de lift "Jandri Express". Zo kan u 's morgens vroeg klaar staan om uw sportieve dag te beginnen in de bergen.
 

Kom binnen en geniet van de warmte die het hotel uitstraalt. Geniet na een dagje wandelen of fietsen van de open haard of praat bij met uw vrienden of familie aan onze bar.

De prachtige uitzichten en de rust: heerlijk!

Hotel Le Beau Site ligt op slechts 200 meter van het centrale dorpsplein "Place du Neige".

 
 


* enkel van toepassing op volgende verblijven:
Hotel La Meije in Les Deux Alpes,
Lodge Les Merisiers in Courchevel
Hotel Le Beau Site in Auris
.
* Niet van toepassing op groepstarieven
* Heel de maand februari geldig
* Enkel van toepassing op 7 daagse reis
 
 
De mutsen zijn terug!