1000+ items toegevoegd aan de sale | korting op vtwonen cursussen
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
vtwonen.nl
 
 
 
Tot 50% korting
Goed nieuws! De wintersale is aangevuld met meer dan 1000 items. Krijg tot wel 50% korting op de mooiste woonitems.
 
 
 
 
 
 
Shop dekbedovertrekken
Je slaapt lekkerder in een net opgemaakt bed, toch? Als je er dan ook nog een tof dekbedovertrek overheen gooit wordt het binnen no-time een feestje in je slaapkamer.
 
 
 
5x donkere slaapkamer stylen
Een donkere slaapkamer is sfeervol, chic, rustgevend en een tikkie mysterieus. Alle ingrediënten voor een goede nachtrust. Doe inspiratie op met deze voorbeelden.
 
 
 
Behang voor iedere stijl
Behang geeft een wand structuur en diepte. Van subtiel goud lijntje tot uitbundige bloemenprint: shop een behang dat bij jou past.
 
 
 
Spiegels als eyecatcher
Een spiegel is een onmisbaar item in huis en mag daarom best opvallen. Hoe leuk dat organisch gevormde spiegels nu een trend zijn? Bekijk hier alle mooie spiegels.
 
 
 
Accessoires voor de finishing touch
Van vloerkleed tot vaas: accessoires maken een ruimte écht af. Hang een wandkleed boven het bed en lijst die ene mooie foto in voor op je nachtkastje.
 
 
 
Korting op cursussen
vtwonen college is dé online plek voor iedereen die van interieurstyling houdt en graag met z’n huis aan de slag wil gaan. Krijg nu 30% korting op alle online cursussen.
 
 
 
Wat vind je van deze mail?
 
Leuk
Leuk
Kan beter
Kan beter
 
 
volg vtwonen ook via:
 
       
 
 
newsletter@newslettercollector.com | wijzig voorkeuren | afmelden
 
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden
privacy- en cookiebeleid