Persoonlijke uitnodiging
Niet goed leesbaar? Klik hier.
Persoonlijke uitnodiging

Reserveer het
'Winters genieten in Twente arrangement'

U komt heerlijk tot rust met ons 'Winters genieten in Twente' arrangement. U kunt genieten van: 
  • Ontvangst met koffie of thee met echte Twentse krentenwegge
  • Overnachting in een ruime Landhuis- of Juniorsuite
  • Een verrassend uitgebreid ontbijtbuffet
  • Overheerlijk 4-gangen diner voor 2 personen
Natuurlijk kunt u als gast vrij gebruik maken van onze faciliteiten, zoals de sauna's, het 20 meter zwembad, all weather tennisbanen, driving range en onze Cardio Fitness & Kinesis Studio. 
Reserveer nu
Of bel direct met één van onze gastvrouwen: 0541-22 92 34

In Twente heeft ieder seizoen zijn eigen bekoring, ook de winter. Ik zie dat elke ochtend als ik met onze honden naar buiten ga, de ‘film’ is elke dag anders, geeft rust in mijn hoofd om na te denken en inspireert.

Nederlandse winters kunnen ongelooflijk saai zijn; grijs weer, geen zon en temperaturen die niet bij ‘winter’ horen. Stap dan eens naar buiten in de Twentse winter vanuit onze entree en loop eens een uurtje door de omgeving. Alle grijze gedachten verdwijnen als sneeuw voor de zon, want de rust in het uitgestrekte Twentse land geeft direct een ander gevoel, een andere gemoedstoestand, zo u wilt. Geluk zit in een klein hoekje: Twente.

Lees verder


Mogen we u verwelkomen?
Wilt u ook genieten van de winter in Twente? Dan nodigen wij u van harte uit op ons Landgoed. U kunt het 'Winters genieten in Twente' arrangement tot en met 31 maart 2020 boeken voor
129,- per persoon. Een upgrade naar een Ruime Suite met uitzicht over de landerijen en eventueel een open haard, boekt u al vanaf 15,- per nacht extra. 

We hopen samen met u de winter in ons prachtige Twente te mogen beleven!

Met warme groet, 
Marcel en Marlies Vlek-Wijnbergen
 
Reserveer nu
Bekijk ook eens:
Cadeaubon
Geef eens een cadeabon van Landgoed de Holtweijde cadeau. Voor een bijzondere gelegenheid, een hart onder de riem, iets te vieren of gewoon omdat u het iemand gunt; even genieten op Landgoed de Holtweijde.

Lees meer...
Bib Gourmand en Gault Millau
Sinds november 2015 heeft het restaurant van Landgoed de Holtweijde de Bib Gourmand van Michelin. Een erkenning voor een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Ook in 2020 mogen wij deze erkenning dragen. Daarnaast staat we nu ook in de Gault Millau! Een prachtige waardering voor ons team. We zijn er trots op!
Blijf nog even nagenieten...
Wanneer u op dag van vertrek nog een wellness behandeling geniet, lekker blijft lunchen of misschien nog aanschuift voor een uitgebreide high-tea krijgt u van ons een late check-out aangeboden*. Zo kunt u extra lang genieten van alles wat de Holtweijde te bieden heeft!

* Op basis van beschikbaarheid, informeer naar de mogelijkheden bij onze receptie.
Copyright © 2019 Landgoed de Holtweijde, Alle rechten voorberhouden
U krijgt deze mail omdat u onlangs een bezoek heeft gebracht aan ons landgoed.
Ons adres:
Landgoed de Holtweijde Spiekweg 7 Lattrop, OV 7635 LP Netherlands

Afmelden voor deze nieuwsbrief