Wintersport is hot!

3 years ago


Text only:

Test je kennis en win!


Open in browser.Beste John,


Vandaag is het de dag! Ga er even goed voor zitten en test je wintersport kennis, lees het ZRA webmagazine en schrijf je in voor de studiereis van Sunair naar New York! Dan heb je meteen alles uit je weekend gehaald wat erin zat, toch?


Groetjes, TravEcademy
Weet jij alles over wintersport?


Mooi! Dan heeft het Frans Bureau voor Toerisme een uitdaging voor je. De eerste wintersportplaatsen in Frankrijk hebben namelijk hun deuren geopend en dus kan er weer volop geskied worden. Dat is goed nieuws! Bekijk daarom nu de wintersportinformatie van het Frans Bureau voor Toerisme, beantwoord drie vragen en maak kans op één van de VVV bonnen van € 50. Altijd handig!


Ik wil winnen!


Nieuws

Naar TravEcademyDaar is ie dan!

Geniet dubbel en dwars, want dít is echt de laatste van 2015! ZRA Webmagazine nummer 14 is een feit en neemt je mee naar leuke, luchtige informatie, goede naslagwerken en grappige items. Kortom, een must-read tussen de bedrijven door. Geniet ervan! 


Lees het webmagazine

Judith in de spotlight

Deze week kun je kennis maken met een van de mensen achter de schermen van TravEcademy: Judith Wetselaar. Zij draagt zorg voor een altijd actuele pagina zodat jij dagelijks kunt genieten van al het leuks dat de reisbranche te bieden heeft.


Lees verder

Populair op TravEcademy

Naar TravEcademyNew York it is!


Altijd al eens bucketlist bestemming New York met eigen ogen willen zien? Grijp dan nu je kans! Sunair organiseert namelijk begin volgend jaar een super studiereis naar deze fantastische wereldstad.Meld je aan!

High class high tea


Heb jij je klanten al met de trein naar Londen gestuurd? Dit is het moment! Het levert namelijk niet alleen een leuke vakantie voor je klanten op, maar ook iets extra’s voor jou en je collega’s: de beste tien boekers winnen een uitgebreide High Tea in het luxe Amstel Hotel in Amsterdam!Lees verder

Vacatures

Meer vacatures


Reservation and Ticketing Employee


Egypt Air, Amsterdam

Egypt Air is looking for a Reservation and Ticketing Employee at Amsterdam sales or airport office. Do you have at least one year experience in the travel market, knowledge of Amadeus GDS and do you speak Dutch and English fluently? Then this job could be yours!Bekijk vacature

We sturen regelmatig het laatste nieuws, winacties en meer naar leden van TravEcademy
Stuur deze email door naar een vriend |
Instellingen | Afmelden
Copyright © 2015 TravMedia Company.


Deel deze nieuwsbrief op

© 2019