wintersport verkeer, waardevast tips, kentekens, banden huren, sneeuwkettingen monteren
Geen afbeeldingen?  Webversie
 

Wintersport verkeer

wintersport houten voskuilen

Stilstaan en file is lastig en vervelend. Bekijk op de buttons per land de informatie om goed voorbereid te zijn voor je vakantie.

 
 

 

 
 

Winter-banden huren

Wist u dat u voor uw wintersport ook banden kunt huren?

Dit geeft veel voordelen zo hoeft u bijvoorbeeld niets op te slaan. Voordelig wanneer het voor een incidenteel uitstapje is. Mail uw bandenmaat en kenteken voor een aanbieding naar Houten@profile.nl

 
 
 
nissan xtrail tekna Voskuilen

Top 5 waardevaste opties

Hoewel de meeste accessoires niet veel verschil maken voor de verkoop van je auto, zijn er wel degelijk een paar die een gunstig effect hebben.

  • Kleur Metallic lak geeft extra glans. Maar nu zijn ook de koele pastel tinten in matte lak heel populair (bv pastel groen of muisgrijs)  Als je bij een sportieve uitvoering kiest voor een signaalkleur bv rood of blauw benadrukt dat het sportieve uiterlijk en is ook zeer waardevast.
maserati houten
 
 
  • Airco Koop nooit een auto zonder airconditioning. Ook niet wanneer u die toch niet gebruikt. Nog beter is Climate Controle dat maakt uw bolide waardevast.
  • Automaat Van een automaat zijn er minder en alles waar schaarste van is gaat de prijs omhoog. U haalt het prijsverschil bij de inruil van de auto zeker voor een groot deel terug en het geeft veel meer comfort.
  • Lederen bekleding geeft uw auto meer luxe uitstraling. Mocht u niet van "koud" leder houden is er ook de mogelijkheid voor alcantara midden stuk. Dit is een soort suede en voelt aan als stof. Kies bij volledig leder altijd voor stoelverwarming.
  • Derde zitrij Koopt u een SUV of MPV en het is mogelijk een derde zitrij te kiezen is dat aan te bevelen. Het zal uw inruilprijs ten goede komen.

De Winterbanden actie is verlengd tot eind januari. Koop een occasion van min. €9.000,- en u krijgt gratis winterbanden bij uw auto inclusief montage. Zie voor alle occasions de button hierboven.

 
 
 
winterbanden huren sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen omleggen

Je hoopt voor je wintersport op veel sneeuw maar niet om de sneeuwkettingen om te leggen. Toch kan het je overkomen, met de ANWB instructiefilm ben je goed voorbereid. Huur of koop uw sneeuwkettingen en winterbanden bij Profile Houten.

Geniet voordeel van onze vernieuwde familiekaart meer info klik hier

Familiekaart
 
 

Nieuwe kentekenserie

De invoering van de nieuwe kentekenserie voor personenauto's is nabij. De kentekencombinatie XX-999-X mag met pensioen. De volgende serie X-999-XX  gaat waarschijnlijk drie tot vijf jaar mee.

De RDW maakt niet bekend wanneer de overstap is om verkoop niet te beïnvloeden. Al sinds 1978 gebruikt de RDW geen klinkers meer in het kenteken met uitzondering voor opleggers. De letter C en Q gebruikt de RDW ook niet omdat ze te veel op een nul lijken. In de nieuwe serie zit ook geen PVV, SGP en VVD meer.

Gevonden! Peugeot sleutel. Bent u deze kwijt kom even langs dan testen we of het uw sleutel is.

Voskuilen app