Terugblik Jubileumfeest, winterbanden actie
Geen afbeeldingen?  Webversie
 

Jubileumfeest

Wat hebben we genoten van het feest voor onze klanten en relaties ten behoeve van ons 15 jarig jubileum. We willen iedereen bedanken voor de feestvreugde, felicitaties en gezelligheid.

Speciaal bedankje voor onze sponsoren: Bovemij, Profile Car en Tyrecenter, Michelin, Staadegaard, Carlier Events, Rema Tiptop en al onze medewerkers.

Henk en Ernestine Voskuilen

 
 
 

Najaarsactie

Bij aanschaf van een occasion vanaf €9.000,- gratis winterbanden! Zo lang de voorraad strekt.

Misschien heeft u in de media gehoord dat de nieuwe auto's fors duurder worden door nieuwe regelgeving. Waarom niet kiezen voor een jong gebruikte auto met weinig kilometers? Neem gerust een kijkje in onze showroom 

Online afspraak wissel inplannen

Plan uw afspraak alvast in via onze online planner. Klaar terwijl u wacht binnen 30 minuten.

Wij verzoeken u op de gekozen tijd te komen i.v.m. onze planning en die van de mensen na u.  Bent u te laat kan het gebeuren dat u een nieuwe afspraak dient te maken.

 
 
bmw x1

Gebruikte auto met automatische versnellingsbak

Ruim één derde van alle nieuw aangekochte auto's is een automaat. Wilt u ook graag een automaat rijden? Wij beschikken over een groot aantal tweedehands automaten in diverse prijsklassen. Wij geven u desgewenst een uitgebreide instructie hoe dit werkt en hoe u hier het beste mee kunt rijden.

Profiteer tot 12-11-2018 van onze Michelin actie: tot wel €60,- aan cadeaus of brandstofkaarten bij aankoop van Michelin banden.

Vraag Sabine om  een offerte van uw bandenmaat. 030-6362090

 
 
 

U stopt een pony in een Panda; mag dat?

Gespot in het Noord-Hollandse plaatsje Winkel

Helemaal verantwoord en diervriendelijk lijkt het ons niet een pony in een Fiat Panda uit 1993... Of het dier een gordel droeg is onbekend. Bekijk het filmpje via deze link

Hoe ziet Henk

U heeft vast wel eens vernomen dat Henk Voskuilen de starter van ons mooie bedrijf slechts 8% kan zien. Veel mensen verbazen zich dan ook dat hij toch zo goed kan functioneren. In het eerste deel van het onderstaande filmpje van De wereld draait door wordt een uitleg gegeven door Professor Dr. Scherder hoe het kan dat je toch kan functioneren zonder zicht.

 
 

Verkeersboetes 2019

Oef... dat wordt duur om een verkeersovertreding te maken.

  1. Een mobiele telefoon tijdens het rijden vasthouden wordt volgend jaar 240 euro.
  2. Geen autogordel dragen - 140 euro
  3. Door rood rijden -240 euro
  4. Voertuig niet zoveel mogelijk rechts rijden -240 euro

Gratis verkeers veiligheids-traning bij aankoop van 4 Vredestein winter- of allseasonbanden

Actie loopt van 22 oktober tot en met 30 november. Vraag gerust naar de mogelijkheden.