View this email in your browser
bece® mode voor je raam

WIT WONEN

Wit, witter, witst! Hou jij van een beachlook in huis? Kies dan voor een verrijking van je interieur met verschillende wittinten. Je huis wordt hierdoor lekker licht en een heel rustgevende plek. Wit is een veel gebruikte basiskleur. En waarom ook niet? Wit is tijdloos, lekker fris, verveeld nooit en geeft je meteen een zomergevoel. Zo creëer je jouw eigen beach house! 
Magisch wit
Wit saai? Zeker niet! Ga voor wit-op-wit en mix verschillende stoffen en materialen met elkaar. Zo voorkom je dat je huis een kille uitstraling lijkt. Wit is er namelijk in wel 100 verschillende tinten. Voor het echte strandgevoel combineer je het met natuurlijke materialen zoals hout en riet. Of zet een mooie strandtas of surfplank nonchalant tegen de muur. Met deze accenten creëer je gemakkelijk een zomers verblijf.
MEER INSPIRATIE
Witte raamdecoratie
Raamdecoratie is sfeerbepalend en de finishing touch van je woning. Met witte raamdecoratie creëer je in een handomdraai een frisse, luchtige en zomerse look. Extra fijn: witte raamdecoratie heeft altijd een mooie, fijne lichtinval en is warmtewerend. Dit zijn onze witte raamdecoratie favorieten:
HORIZONTALE JALOEZIE
Horizontale jaloezieën zijn niet alleen erg praktisch maar ook zeer sfeervol. Ze zijn gemakkelijk te bedienen waardoor je in een handomdraai lichtinval en uitzicht regelt. Deze witte aluminium jaloezie is ideaal voor openslaande deuren.
DUPLIGORDIJN
Met een dupligordijn geniet je van natuurlijke lichtinval, maar heb je wel privacy. Bovendien kun je lekker afwisselen met de stand van het pakket. Zo heb je iedere dag een ander raam. De witte stof maakt het zonlicht nog mooier.
BESTEL GRATIS STALEN
Zomerkriebels
Het fijne van wit wonen is dat je al helemaal in de vakantiestemming komt of dat je jouw vakantiegevoel nog langer vasthoudt. Ben jij ook fan van 'wit' wonen? Op onze Pinterestpagina vind je nog meer witte wooninspiratie. Of bezoek een winkel bij jou in de buurt.
BEZOEK VERKOOPPUNT
MEER OVER WIT WONEN
BESTEL GRATIS STALEN
Facebook
Instagram
Pinterest
Website
Email
Copyright © 2018 bece®. Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt ingeschreven voor onze inspiratiemail.

Uitschrijven