Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over de uitzendtijden van het WK veldrijden. Let op: ze zijn anders dan anders.
Fiets
WK veldrijden op tv, overzicht van de (andere) uitzendtijden

Vanaf vandaag is het tijd voor het WK veldrijden. Met Fem van Empel en Mathieu van der Poel beschikt Nederland over de absolute topfavorieten, maar er zijn meer categorieën om je op te verheugen. Een overzicht van alle wedstrijden en wanneer ze live op tv te zien zijn vind je op onze site. 

Fiets
GP La Marseillaise, opstarten in een adembenemend decor

In het ruige rotsgebergte van Sainte-Baume werd zondag het Europese wielerseizoen op gang geschoten met de Grand Prix La Marseillaise. Een pittige opening in een fantastisch decor aan de Côte d’Azur. Ook voor wielertoeristen is het hier heerlijk toeven. Raymond Kool toert er enkele dagen rond met het parcours van de openingskoers als uitgangspunt.

Fiets
Dropper post in de cross

De kat uit de boom kijken: dat is hoe het in het veldrijden werkt. Zo crosst er nog niemand met een dropper post. Waarom niet? En komt daar snel verandering in? We zochten het uit. 

Fiets
Dropper posts getest

Waarom wordt er in het veldrijden nog niet volledig met dropper posts gekoerst? Op die vraag probeerden we in dit artikel antwoord te krijgen. We gingen op pad met drie dropper posts om het verschil te ontdekken. De test vind je hier onder.

Advertorial
Fiets
Korting op top e-bikes bij Upway

Bekijk Upway's e-bikes van topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Selecteer uit meer dan 200 merken, waaronder Gazelle, Cube, Knaap en Urban Arrow, en geniet van kortingen tot 60%. Elk model komt met 1 jaar garantie voor zorgeloos rijplezier.

Fiets
Zeven opvallende fietsevents in februari geselecteerd

Een stok achter de deur om je goede (fiets)voornemens niet te laten versloffen, is door mee te doen aan een fietsevent. Lekker trainen en toeleven naar je sportieve uitdaging. Om je op weg te helpen, hebben we voor februari opvallende events geselecteerd. Of het nu gravel, mountainbike of het strand is, onze selectie biedt voor elk wat wils. Lekker doortrappen en een kick start van je 2024-fietsseizoen!

Fiets
Winnaars Hoogtemeters Challenge

In november riepen we op om zoveel mogelijk hoogtemeters op Zwift te rijden en je voortgang bij ons te melden, de Zwift Hoogtemeters Challenge. Ondertussen zijn er heel wat cols gesneuveld en zijn de winnaars gekozen.

Fiets
MyWhoosh organiseert WK

Op 26 oktober organiseren de UCI en MyWhoosh het WK Esports in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. MyWhoosh tekende vorige week de overeenkomst waarmee ze de komende drie jaar officieel partner zijn van de internationale wielerbond.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden