WNF-ambassadeur Carice van Houten stem 'HOLLAND'

3 years ago


Text only:

WNF-ambassadeur Carice van Houten stem 'HOLLAND'


Carice van Houten en Bram van der Vlugt zijn de stemmen van de langverwachte opvolger van de bioscoophit De Nieuwe Wildernis, HOLLAND, natuur in de delta. Dat heeft Dutch Film Works gisteravond bekend gemaakt. Carice is al sinds 2008 als ambassadeur betrokken bij het werk van het Wereld Natuur Fonds (WNF).

De beroemde actrice vertolkt het water, een van de centrale thema’s van de film. De bron van leven, eeuwig jong en vernieuwend zoals producent Ton Okkerse het omschrijft. De vertellers nemen de kijker mee in een verhaal over het land waarin we leven zien vanuit het oogpunt van de natuur. Het inspreken van de film zal naar verwachting eind augustus plaatsvinden. Het Wereld Natuur Fonds (WNF), Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer zijn trotse partner van de film.
Herontdekking van Nederland
De film Holland, natuur in de delta is een (her)ontdekking van Nederland. Een ode aan onze rivieren en kustgebied en de rijke natuur die zij onze delta brengen, in alle kracht, raadselen en schoonheid. Het is een film die ons als nooit tevoren de dynamiek en de veerkracht van het land waarin wij leven zal tonen.
Zeearend
De prachtige filmposter werd gisteravond ook onthuld, waarop een van de hoofdkarakters en absolute koning van de delta, de zeearend, centraal staat. Lees hier meer over de film die vanaf 24 september in de bioscoop te zien zal zijn.

Meer nieuws op WNF.nl |
Afmelden voor deze nieuwsservice


Wnf.nl

Categories: Animals | Accessories Charity | Funds Environment | Nature
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018