Blijf op de hoogte van leuk en belangrijk nieuws van de Gemeente Boxtel.Bekijk de webversie
6 september 2022
Woensdag 14 september milieustraat Boxtel gesloten

 

Op woensdag 14 september is de milieustraat in Boxtel gesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Onderhoudswerkzaamheden

Er wordt gewerkt aan de betonnen vloer en de afvoergoot die over het midden van de milieustraat loopt. Het beton heeft tijd nodig om uit te harden waardoor de milieustraat deze woensdag niet open kan. Door zoveel mogelijk op dagen te werken dat de milieustraat gesloten is, houden we overlast zo kort mogelijk.

Boxtel zoekt een klimaatsupporter
Tijdens de Nationale Klimaatweek van 31 oktober tot en met 6 november laten we samen zien wat we met elkaar kunnen bereiken en hoe we Nederland groener maken. Gebruik de ervaring die jouw organisatie heeft op het gebied van duurzaam vernieuwen en deel tips en succesverhalen met je achterban. Laat zien hoe jullie energie besparen, duurzame lunches met lokale producten, of hoe jullie impact maken met een innovatief mobiliteitsplan. Samen met bedrijven en organisaties (denk aan gemeentes, verenigingen, maatschappelijke instanties) kunnen we grote stappen zetten en dat gaat verder dan het gebruiken van duurzame energie.

Lees meer
Gemeente Boxtel doet mee aan de Duurzame Huizen Route op 29 oktober en 5 november
Heb je plannen om te verbouwen? Of wil je energie besparen in jouw woning? Neem dan eens een kijkje bij huiseigenaren die je zijn voorgegaan op de website van de Nationale Duurzame Huizen Route. Via deze website delen huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam bouwen en wonen. Ze vertellen hoe ze hun huis aanpasten met bijvoorbeeld isolatie, een (hybride)warmtepomp en zonnepanelen. 

Lees meer
Rijbewijskeuringen CBR in Boxtel
Een medische keuring voor het verlengen van jouw rijbewijs is nodig wanneer je 75 jaar of ouder bent of wanneer je een zgn. groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer je om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR. Automobilisten kunnen zich via RegelZorg in De Walnoot op woensdag 21 september, donderdag 20 oktober en woensdag 16 november medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. 

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen €50,00. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is de prijs €70,00.

Afspraak maken

Een afspraak voor het spreekuur kun je uitsluitend maken via RegelZorg: www.regelzorg.nl of tijdens kantooruren via de afsprakenlijn: 088-23 23 300.
Bekendmakingen van deze week
Lees onze bekendmakingen en lees meer informatie over onder andere vergunningen, verkeersbesluiten, bestemmingsplannen en lokale wet- en regelgeving.
 
Openbare collegebesluiten
Via de besluitenlijsten van het college kun je het dagelijks bestuur van de gemeente volgen. 

Bekijk de openbare collegebesluiten