WoerdenNieuws

3 months ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Aandacht voor geldplannen tijdens de Week van het Geld

27-03-2019

Tijdens de Week van het Geld besteedt gemeente Woerden extra aandacht aan de zeven gratis geldplannen die u zelf of met ondersteuning van verschillende organisaties kunt invullen.

Lees verder


GFT-afval krijgt een tweede leven als compost of biogas

27-03-2019

Het verbranden van restafval kost geld, betekent een verlies aan grondstoffen en is daarmee belastend voor het milieu. Daarom is het goed om uw afval te scheiden!

Lees verder


Inschrijving ‘Woerdeneese’ markt geopend

27-03-2019

Sinds enkele jaren is de 'Woerdeneese' markt onderdeel van de Koeiemart. Een gezellige plek waar u als particulier uit de gemeente Woerden zelfgemaakte spullen kunt verkopen. U kunt vanaf nu aanmelden voor de Woerdeneese markt.

Lees verder


WoerdenWijzer wijzigt openingstijden vanaf april

27-03-2019

Vanaf 1 april 2019 is WoerdenWijzer telefonisch en voor bezoek bereikbaar op maandag tot en met vrijdag, van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Lees verder


Boa’s voorkomen overlast door regelmatig contact met jongeren

27-03-2019

Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (Boa's) hebben regelmatig contact met jongeren. Om overlast te voorkomen is het prettig om al contact te hebben met jeugd voordat er overlast plaatsvindt.

Lees verder


Veel deelnemers aan de slag tijdens Landelijke Opschoondag

27-03-2019

Afgelopen zaterdag 23 maart organiseerden mensen in het kader van de Landelijke Opschoondag door het hele land opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden.

Lees verder


PMD containers in beweging

22-03-2019

PMD (Plastic-, Metaal- en Drankverpakkingen) wordt goed gescheiden en de verzamelcontainers voor PMD worden volop gebruikt.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019