WoerdenNieuws

3 months ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Bewonersavond verkeersafwikkeling Woerden-West

09-04-2019

Gemeente Woerden gaat de tracés uitwerken voor een brug en weg tussen Rietveld en Hollandbaan. Ook gaat de gemeente een tracé voor het regionale verkeer aan de westkant van Woerden verkennen. Dit alles om de doorstroming, leefbaarheid en veiligheid in Woerden-West te verbeteren.

Lees verder


In gesprek over de woonvisie tijdens woonavonden

09-04-2019

De woningmarkt is flink veranderd. Waar we in 2015 te maken hadden met een diepe crisis, rijzen de prijzen nu de pan uit. De woonvisie uit 2015 is daarom geactualiseerd. Deze resultaten delen wij graag met u. Ook gaan we graag in gesprek over uw eigen woonvisie.

Lees verder


Duurzaam gerenoveerd gemeentehuis bijna klaar

09-04-2019

Wie eind april een nieuw paspoort of rijbewijs aanvraagt, kan dit doen in het nieuwe gemeentehuis op de Blekerijlaan 14. Momenteel worden de laatste werkzaamheden verricht. Op 17 april verhuist de gemeentelijke organisatie. Om dit goed te laten verlopen zullen de publieksdiensten op 17 en 18 april gesloten zijn.

Lees verder


Vaart achter snelfietsroutes

09-04-2019

De snelfietsroutes Utrecht-Woerden en Utrecht-Nieuwegein-IJsselstein zijn weer een stap dichter bij de uitvoering.

Lees verder


Gezamenlijk plan voor Harmelen

05-04-2019

De bestuurders van Kwakkenbos Projecten BV, tennisvereniging Triaq, CPO Amaliahof, KMN Kind&Co en de gemeente Woerden hebben op 5 april 2019 hun samenwerking onderstreept met een intentieverklaring.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019