WoerdenNieuws

3 months ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Oud wethouder Hans Haring overleden

17-04-2019

Vandaag werden we geconfronteerd met het trieste bericht dat Hans Haring oud wethouder van de gemeente Woerden plotseling is overleden. Hans is slechts 58 jaar geworden.

Lees verder


Energielabel A+++ voor gerenoveerd gemeentehuis!

17-04-2019

Na uitgebreid testen heeft het gerenoveerde gemeentehuis energielabel A+++ toegekend gekregen. Een uitstekende prestatie voor een renovatieproject. De openingsfeesten staan gepland voor 12 en 15 juni.

Lees verder


Eind april werkzaamheden op meerdere locaties

16-04-2019

Vanaf woensdag 24 april zijn er in de gemeente Woerden op een aantal locaties werkzaamheden. Het gaat om asfaltonderhoud in Woerden, Zegveld en de Meije.

Lees verder


Strand Cattenbroek binnenkort open

16-04-2019

Vanaf zaterdag 27 april bent u weer welkom bij strand Cattenbroek om lekker te zonnen of een duik te nemen in de recreatieplas. Er is geen zwemtoezicht, wel is met een ballenlijn de veilige zwemzone aangegeven (1.40 meter diepte). Daarbuiten is de plas diep, tot wel 34 meter.

Lees verder


Baggerwerkzaamheden stedelijk gebied Harmelen

16-04-2019

Binnenkort worden in opdracht van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden baggerwerkzaamheden uitgevoerd in de watergangen in het stedelijke gebied van Harmelen. De werkzaamheden starten begin april aan de noordkant van Harmelen en duren tot medio juni 2019.

Lees verder


Vervanging verkeerslichten

16-04-2019

Van maandag 29 april t/m vrijdag 3 mei wordt de verkeersregelinstallatie op het kruispunt Boerendijk/Hoge Rijndijk vervangen. De huidige installatie is aan het einde van haar levensduur. De vervanging betekent ook een betere doorstroming, doordat de nieuwe installatie reageert op het verkeersaanbod.

Lees verder


Meedenkavond toekomst stationsgebied

16-04-2019

Gemeente Woerden gaat de komende periode aan de slag met het stationsgebied. Er spelen in de stationsomgeving veel veranderingen, zoals geplande woningbouw in Middelland en Snellerpoort en een snelfietspad naar Utrecht. Graag nodigen wij u uit voor de meedenkavond hierover.

Lees verder


Zonnepanelen op schooldaken

16-04-2019

Ambitie: schoolgebouwen CO2-neutraal in 2030

Lees verder


Gebruiksvriendelijke digitale dienstverlening. Voor iedereen

15-04-2019

Ieder mens heeft het recht mee te doen in de maatschappij. Om die reden tekende wethouder George Becht vanmiddag op 15 april het manifest Gebruiker Centraal.

Lees verder


Gewijzigde inzameldagen

15-04-2019

Vanwege Pasen zijn de inzameldagen gewijzigd. Het afval wordt op zaterdag 20 april ingezameld in plaats van op maandag 22 april. 

Lees verder


Van een grijze tuin, naar een groene tuin

11-04-2019

Het klimaat verandert. Steeds vaker worden we geconfronteerd met hevige regenbuien die hinder, wateroverlast en schade veroorzaken.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019