WoerdenNieuws

3 months ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Voorkom overlast van de buxusmot in uw tuin

23-04-2019

Dode blaadjes, kale takken en spinnenwebben in uw Buxus? Grote kans dat de buxusmot zich in uw Buxus heeft genesteld. De rupsen vreten de groene blaadjes in een recordtempo weg. Wees er snel bij om ze te bestrijden.

Lees verder


Milieustraat gesloten tijdens Koningsdag

23-04-2019

Op zaterdag 27 april (Koningsdag) is de Milieustraat in Woerden gesloten. Vanaf dinsdag 30 april 10.00u bent u weer van harte welkom!

Lees verder


In gesprek over de woonvisie

23-04-2019

De woningmarkt is flink veranderd. Waar we in 2015 te maken hadden met een diepe crisis, rijzen de prijzen nu de pan uit. De woonvisie uit 2015 is daarom geactualiseerd. Deze resultaten delen wij graag met u. Ook gaan we graag in gesprek over uw eigen woonvisie.

Lees verder


Overeenkomst woningbouw Zegveld

19-04-2019

Bolton Ontwikkeling B.V. en gemeente Woerden hebben overeenstemming bereikt over het woningbouwproject Weidz in Zegveld.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019