WoerdenNieuws

2 months ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

01-05-2019

Wilt u zonnepanelen aanschaffen of huren, maar weet u niet of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? Check het hier!

Lees verder


Programma 2, 4 en 5 mei

30-04-2019

Aankomende week, op 2 en 4 mei, worden slachtoffers van de oorlog herdacht. Een dag later, op 5 mei, wordt de vrijheid gevierd. In de gemeente Woerden worden verschillende activiteiten georganiseerd op 2, 4 en 5 mei.

Lees verder


Inloop-informatieavond landgoed Bredius

30-04-2019

Op dinsdag 14 mei is er een inloop-informatieavond over de ontwikkelingen in het landgoed Bredius. Graag nodigen de Stichting Landgoed Bredius, de Stichting Hofstede Batestein en de gemeente Woerden u hiervoor uit.

Lees verder


Gratis training met tips voor langer fietsplezier

30-04-2019

In samenwerking met de provincie Utrecht en de Fietsersbond biedt de gemeente alle 60-plussers in de gemeente de mogelijkheid deel te nemen aan een Gratis Training Tips voor Langer Fietsplezier, die op 21 mei (9.30-15.30 uur) plaatsvindt in het gemeentehuis van Woerden. Deze training is ook voor mensen die fietsen met een E-bike.

Lees verder


Evenementen mei 2019

30-04-2019

In de maand mei zijn er weer allerlei activiteiten te beleven in de gemeente Woerden. Van het Groene Hart Festival tot aan de Avondvierdaagse en de Kaastaptoe.

Lees verder


Verkeershinder Lignebrug Mijzijde

30-04-2019

Van 6 t/m 10 mei is er enige verkeershinder bij de Lingnebrug aan de Mijzijde. Het brugdek wordt vervangen en er vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de leuningen en het bruggenhoofd.

Lees verder


Meedenkavond toekomst stationsgebied

29-04-2019

Gemeente Woerden gaat de komende periode aan de slag met het stationsgebied. Graag nodigen wij u uit voor een meedenkavond hierover op woensdag 8 mei.

Lees verder


Feestelijke lintjesregen voor twaalf Woerdenaren

26-04-2019

Bij de jaarlijkse en feestelijke lintjesregen op 26 april ontvingen elf Woerdenaren uit handen van burgemeester Victor Molkenboer een Koninklijke onderscheiding in de Petruskerk. Allen zijn nu Lid in de Orde van Oranje-Nassau. In Den Haag ontving de twaalfde Woerdenaar haar onderscheiding uit de handen van de Minister van Defensie.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019