WoerdenNieuws

2 months ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Woont u in het Staatsliedenkwartier?

08-05-2019

14 mei is hier een avond vol informatie over energiezuinig wonen, zoals…

Lees verder


Leerlingen in actie tegen zwerfafval

08-05-2019

Minder zwerfafval is beter voor mens en dier. Daarom vulden de leerlingen van De Eben-Haëzer school in Kamerik vanmorgen een flink aantal afvalzakken met zwerfafval uit hun omgeving. Hun actie was onderdeel van een themadag over plastic soep en recycling van 'Let's Do It Kids'.

Lees verder


Gedeeltelijke afsluiting Havenstraat

07-05-2019

Tussen maandag 13 mei en vrijdag 24 mei is de Havenstraat tussen de Kerkstraat en Groenendaal afgesloten voor verkeer in verband met het leggen van kabels en leidingen. Er gelden diverse omleidingen en wijzigingen in het eenrichtingsverkeer. Een verkeersregelaar leidt het verkeer overdag in goede banen.

Lees verder


Verkiezingen Europees Parlement

07-05-2019

Op donderdag 23 mei 2019 is de verkiezing van de Nederlandse leden van het Europees Parlement. U heeft hiervoor een stempas ontvangen. Gaat u ook stemmen?

Lees verder


Inloopavond bestemmingsplan voormalig Pels-terrein

07-05-2019

Op donderdag 16 mei organiseren gemeente Woerden en ontwikkelaar Synchroon B.V. een inloopavond over het bestemmingsplan "Herontwikkelingslocatie Witt". Dit betreft het voormalig Pels-terrein in het Staatsliedenkwartier. U kunt binnenlopen tussen 18.30 en 21.00 uur in Kapel Weddesteyn, Utrechtsestraatweg 50.

Lees verder


Eerste uitvaartmarkt in Woerden

07-05-2019

'Durf je te laten inspireren wat allemaal mogelijk is bij het maken van een mooie laatste herinnering,' vertellen initiatiefneemsters Nicole Fazzi-Burgers en Karin Horsting. Zij organiseren zaterdag 18 mei van 13.00 tot 17.00 uur de eerste Uitvaartmarkt in Woerden op de begraafplaats Meeuwenlaan (Meeuwenlaan 36).

Lees verder


Minisymposium ‘Laat niemand in eenzaamheid leven’

07-05-2019

Thuis in Welzijn organiseert op 13 mei het minisymposium 'Laat niemand in eenzaamheid leven'. U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen. Tijdens dit symposium komt u alles te weten over het Thuishuisconcept, een succesvolle aanpak om eenzaamheid te voorkomen.

Lees verder


Nieuwe koers Welzijn Woerden

07-05-2019

Begin februari heeft Welzijn Woerden na afspraken met de gemeente een nieuwe koers ingezet. Welzijn Woerden gaat over in Hart voor Woerden, Hét Centrum voor vrijwillige inzet. Daarnaast gaan de vrijwilligersdiensten mee zoals Graag Gedaan, Plusbus, Thuisadministratie, Telefooncirkel, Bij Rembrandt en Op de koffie.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019