WoerdenNieuws

1 month ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Leerlingen nemen kijkje in nieuwe school

22-05-2019

De leerlingen van de Kamerikse basisscholen Eben-Haëzer en De Wijde Blik mochten op vrijdag 17 mei een kijkje nemen in hun nieuwe school in aanbouw.

Lees verder


Prioriteit voor fietsers en voetgangers

22-05-2019

Voor verplaatsingen binnen de gemeente moeten fietsers en voetgangers prioriteit krijgen. Dit is één van de keuzes die gemaakt zijn in de Strategienota Verkeersvisie 2030 die het college aan de gemeenteraad heeft aangeboden.

Lees verder


Herinrichting Wagenstraat

22-05-2019

Woerden staat aan de vooravond van de herontwikkeling van de Wagenstraat.

Lees verder


Gezocht: ouders die meedenken over jeugdhulp met verblijf

21-05-2019

Op 6 juni organiseren we een gesprek met ouders, de gemeenten en jeugdhulpaanbieders over jeugdhulp met verblijf. Wilt u meedenken over deze jeugdhulp in 16 gemeenten van de provincie Utrecht? Kom dan naar het gesprek dat wij organiseren tussen u als ouders, de gemeente en deze jeugdhulpaanbieders.

Lees verder


Online platform brug Woerden-West live

21-05-2019

Wilt u op de hoogte blijven van het project Brug Woerden-West of hierover meedenken? Meld u dan aan op het online platform www.brugwoerdenwest.nl. Hier vindt u alle relevante documenten over het project en u kunt er meedenken over specifieke onderwerpen.

Lees verder


Woerdenaren donderdag 23 mei naar de stembus

21-05-2019

Van 23 t/m 26 mei 2019 zullen voor de negende keer de verkiezingen voor het Europees Parlement plaatsvinden. Op donderdag 23 mei gaan Nederlanders naar het stembureau.

Lees verder


Stichting Veteranen Lopikerwaard organiseert lezing

20-05-2019

"Srebrenica – door de ogen van een commando". Onder deze titel organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard voor de in de Lopikerwaard woonachtige veteranen en andere geïnteresseerden op woensdag 5 juni 2019 een lezing over de persoonlijke ervaringen van een commando in de dramatisch ten val gekomen enclave Srebrenica.

Lees verder


Goede resultaten Kom Binnen Bij Bedrijven

16-05-2019

De eerste resultaten van de open dagen 'Kom binnen bij bedrijven' in maart stemmen tevreden. In Woerden vonden 13 mensen een betaalde baan en 4 mensen gaan starten met vrijwilligerswerk. Ook lopen er nog diverse vervolggesprekken. 

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019