WoerdenNieuws

1 month ago
  • Html
  • Text Woerden.nl
Nieuwsbrief Woerden
 

In deze nieuwsbrief vindt u een selectie van de berichten die de gemeente Woerden de afgelopen week heeft gepubliceerd op haar website. Het gaat om officiële persberichten en ander nieuws. Via WoerdenNieuws bent u in één oogopslag op de hoogte van de belangrijkste collegebesluiten en ontwikkelingen.

Meer informatie vindt u op www.woerden.nl
Zoekt u informatie van de gemeenteraad? Kijk dan op gemeenteraad.woerden.nl

Woonwensen Kamerik in beeld

28-05-2019

Woont u in Kamerik en heeft u woonwensen of ideeën over woningbouwlocaties? Of wilt u meer weten over de aangepaste woonvisie? Kom dan naar de vergadering van het Dorpsplatform op 11 juni in de Schulenburch, Overstek 2. De avond begint om 20.00 uur.

Lees verder


Werkzaamheden Parijse brug iets vertraagd

28-05-2019

De brug is in slechtere staat dan uit het onderzoek naar voren is gekomen. Daarom blijven de omleidingen gehanteerd tot 20 juli.

Lees verder


Aankomend weekend Kaastaptoe en Graskaasdag op het Kerkplein

28-05-2019

Nadat in 2017 na enkele jaren van afwezigheid weer succesvol een Taptoe in Woerden werd georganiseerd smaakte dat direct naar meer. In samenwerking met de gemeente zal de taptoe dit jaar in het kaasthema georganiseerd worden op vrijdagavond 31 mei, voorafgaand aan de Graskaasdag.

Lees verder


Graven op begraafplaatsen Rijnhof en Kamerik binnenkort geruimd

28-05-2019

De gemeente Woerden ruimt vanaf de eerste week in juni een aantal (particuliere en algemene) graven op de begraafplaatsen Rijnhof en Kamerik.

Lees verder


NL-Alert controlebericht op 3 juni ook te zien op ruim 1.200 digitale reclamezuilen

28-05-2019

Maandag 3 juni om 12:00 uur zendt de overheid een NL-Alert controlebericht uit in heel Nederland. Ontvangt u het controlebericht op uw mobiel, dan weet u dat uw telefoon juist is ingesteld. Om zoveel mogelijk mensen te alarmeren en informeren bij een ramp in de omgeving, zet NL-Alert nieuwe kanalen in.

Lees verder


Met vriendelijke groet,
Woerden.nl

 


U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich op 20-06-2014 hebt aangemeld om de volgende nieuwsbrief te ontvangen: WoerdenNieuws.
U kunt zich uitschrijven via de link hieronder:
Uitschrijven

Share this newsletter on

Related newsletters

Woerden.nl

Categories: Town Information Local
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019